„HUP B2B“

Oglasna ploča za članove

0 Flares 0 Flares ×
Cilj nove rubirke na stranici hup.hr jest pomoći u dodatnom povezivanju poduzetnika, posebno sada u trenucima gospodarske krize. / Foto: Fauxels – Pexels

Zagreb, 10. prosinca 2020. – Hrvatska udruga poslodavaca danas je na svom mrežnom odredištu otvorila podstranicu – rubirku nazvanu HUP B2B – u kojoj svi njeni članovi mogu objavljivati svoje ponude i informacije o proizvodima te potrebama za suradnjom s drugim članicama HUP-a.

Cilj nove rubirke jest pomoći u dodatnom povezivanju poduzetnika, posebno sada u trenucima gospodarske krize.

Svi koji žele svoju ponudu objaviti i na internetskim stranicama Hrvatske udruge poslodavaca, trebaju popuniti poseban obrazac i poslati ga e-poštom

HUP svojim članovima savjetuje, s obzirom da će njihov kontakt na HUP B2B oglasnoj ploči biti javno objavljen, da ti podaci budu generičke naravi, preciznije, taj podatak ne smije sadržavati ime i prezime nekog zaposlenika.

Ukoliko kontakt ipak bude sadržavao ime i prezime odnosno osobni podatak, HUP će ga obaviti uz izjavu u kojoj kaže kako je svrha obrade osobnog podatka daljnja komunikacija za potrebe organiziranja i iskorištavanja pogodnosti koje se pružaju putem rubrike „HUP B2B“, a pravna osnova je legitimni interes.

Više pojedinosti


 

Autor: Zvonko Pavić

novinar i urednik

0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Google+ 0 LinkedIn 0 Email -- 0 Flares ×
%d blogeri kao ovaj: