Ili inovirate ili nestajete

Šesti Zagreb Connect

0 Flares 0 Flares ×

Zagreb, 27. studenog 2019. – Šesta po redu međunarodna startup konferencija Zagreb Connect održana je danas u Kongresnom centru Zagrebačkog velesajma.
Zagreb Connect podupire mlade poduzetnike u njihovim poslovnim idejama, prati njihov razvoj i stvara uvjete za njihovo poduzetničko okruženje na području naše zemlje i šire.

I ove je godine zemlja partner bila država Izrael a njeni predstavnici ponovili su formulu uspjeha u stvaranju tehnoloških i drugih vrsta inovacija: riječ je o sinergijskom djelovanju pet faktora: obrana i vojska, istraživanja, uloga i potpora Vlade, obrazovanje i međusobno povezivanje.

Na Zagreb Connectu je obilježeno i 25 godina podupiranja visokotehnološkog poduzetništva u našem gradu, a posebno je naglašena uloga programa Startup Factory, kroz koji je do sada jprošlo 56 timova koji su dobili dba milijuna kuna sredstava za svoj razvoj, a u inkubatoru je danas stotinjak tehnoloških startup tvrtki.

Dodijeljena su i priznanja: najuspješniji ZICER alumni je tvrtki ALPRO, najuspješniji Startup Factory tim je startup HUBBIG, a najuspješniji natjecatelj Zagreb Connecta je tvrtka AMODO.

Tijekom konferencije predstaveni su i finalisti Startup Factory programa, 16 timova koji će podijeliti nagradni fond od milijun kuna!

Zagreb Connect organizirali su Grad Zagreb i tehnološki inkubator ZICER.

Više pojedinosti: www.zicer.hr

__

Autor: Zvonko Pavić

novinar i urednik

0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Google+ 0 LinkedIn 0 Email -- 0 Flares ×
%d bloggers like this: