Include otvorio ured Londonu

Nominacija za nagradu 2020 Smart Cities UK Award

0 Flares 0 Flares ×

Zagreb / London, 31. siječanj 2020. – Tvrtka Include, široj javnosti poznata po modelima pametne, solarne klupe, koja proizvodi i druga pametna rješenja za gradove, otvorila je ured u Londonu, u Ujedinjenom Kraljevstvu.

Include će svoja napredna tehnološka rješenja predstaviti na sajmu FutureBuild 2020 u Londonu u ožujku ove godine, a tvrtka je ušla i u uži izbor za nagradu 2020 Smart Cities UK Awards u konkurenciji od preko 40 kompanija, u kategoriji dobavljača godine. Ta kategorija namijenjena je tvrtkama koje aktivno isporučuju proizvode i usluge u području rješenja za pametne gradove.

“Unatoč formalnom izlasku Ujedinjenog Kraljevstva iz Europske Unije prepoznali smo potencijal i važnost britanskog tržišta te je ovo bio samo prirodan nastavak našeg širenja. Brexit nam ne predstavlja problem jer je Britansko tržište vrlo razvijeno, a javni sektor fokusiran na projekte pametnih gradova u kojima je Include prirodan partner, ” izjavio je Ivan Mrvoš, direktor tvrtke Include, povodom otvaranja ureda u glavnom gradu Ujedinjene Kraljevine.

 

Autor: Pokreni posao

najkraći put do najbolje informacije za one koji žele stvarati nove vrijednosti

0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Google+ 0 LinkedIn 0 Email -- 0 Flares ×
%d bloggers like this: