Inicijativa Digitalno zajedništvo

Besplatni digitalni servisi za poduzeća i građane

0 Flares 0 Flares ×
Ako ste razvili neku digitalnu uslugu – ponudite je besplatno dok traju posebni uvjeti u kojima živimo tijekom korona krize.

Zagreb, 23. travnja 2020. – Inicijativa Digitalno zajedništvo pokrenuta je s ciljem ustupanja besplatnih digitalnih servisa mikro i malim poduzećima, kao i svim građanima, kao podrška održavanju kontinuiteta poslovanja u novonastalom izazovnom okruženju.

Ti servisi olakšavaju poslovanje, osiguravaju pristup korisnim informacijama, ali i educiraju o informacijskim tehnologijama, njihovoj efikasnosti i primjenjivosti u poslovanju.

Sadržaj digitalnih servisa i alata kontinuirano će se obogaćivati, te će se dodavati i sve veći broj korisnih besplatnih online usluga, kako bi tvrtke i građani na jednom mjestu mogli pronaći alate za obradu podataka, grafičke usluge, komunikacijske usluge, upravljanje, pohranu podataka i ostale.

Pokretači inicijative Digitalno zajedništvo pozivaju sve koji imaju koristan online servis i mogu ga besplatno ponuditi tijekom pandemije da im se pridruže i daju svoj doprinos. Pokretač inicijative je Edin Leho, direktor tvrtke El Koncept.

Usluge su besplatne ili su besplatne na određeni rok, a primjerice, obuhvaćaju razne internetske seminare, pristup Fininfo start paketu usluga, virtualne šetnje raznim muzeijima i tome slično.

Više o inicijativi potražite na mrežnom odredištu www.digitalnozajedništvo.hr


 

Autor: Zvonko Pavić

novinar i urednik

0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Google+ 0 LinkedIn 0 Email -- 0 Flares ×
%d bloggers like this: