Izazov za darovite lidere

Natjecanje talentiranih poslovnih ljudi

0 Flares 0 Flares ×
Sudionike natjecanja očekuje zadatak koji priprema Algebrin MBA tim
Sudionike natjecanja očekuje zadatak koji priprema Algebrin MBA tim

Turnir darovitih voditelja (“Leadership Talent Tournament”) u organizaciji Algebrinog MBA e-Leadership studija, namijenjen je tvrtkama koje žele osposobiti vlastite ljude u vještinama vođenja okušavši ih na konkretnim poslovnim slučajevima.

Natjecanjem će se testirati širok raspon vještina poslovnog vođenja, kako na razini timova u cjelini, ali i njihovih pojedinih članova. Testirati će se analitičke vještine, sposobnost strateškog planiranja i razmišljanja pa sve do međuljudskih vještina i vještina budžetiranja i financijskog planiranja.

Sudionike natjecanja očekuje zadatak koji priprema Algebrin MBA tim. Poslovna simulacija je osmišljena kao igra u kojoj će sudionici pokazati svoja teorijska i praktična znanja.

Prošlogodišnje izdanje ovog natjecanja ostavilo je dobar dojam na vodstva kompanija iz područja turizma, financija, maloprodaje, farmaceutike, marketinga, energetike i informacijsko-komunikacijskih tehnologija, a ove godine pristup je dodatno razrađen kako bi iskustvo rješavanja konkretnih poslovnih slučajeva bilo korisno još širem auditoriju.

Žiri se sastoji od tima MBA programa Visokog učilišta Algebra, vanjskih suradnika i predavača, HR menadžera i ostalih stručnjaka.

Prijave su besplatne a vrijednost nagradnog fonda veća je od 200 tisuća kuna, što će finalisti moći iskoristiti za e-Leadership MBA studij, Mini MBA program ili specijalizirane poslovne module koje provode Algebra i Sveučilište Indiana.

Pobjednike očekuje vaučer u vrijednosti od 135 tisuća kuna, a sve sudionike pokloni iznenađenja. Za iznimno kvalitetne i dobro razrađene ideje, stručni žiri će ponuditi podršku u daljnjem razvoju projekata kroz besplatne usluge Algebra LAB-a, Algebrinog razvojnog i start-up centra.

Prijave za Leadership Talent Tournament otvorene su do 1. lipnja, a natjecanje će se održati u Zagrebu, 7. lipnja 2019.

Za više informacija i prijavu, zainteresirani timovi trebaju posjetiti: www.algebra.hr/mba/about/leadership-talent-tournament/sign-up/.

Algebrin MBA program e-Leadershipa ove jeseni upisuje svoju četvrtu generaciju studenata. MBA program provodi se u suradnji s jednom od najboljih američkih poslovnih škola, Kelley School of Business Sveučilišta u Indiani.
___

Autor: Zvonko Pavić

novinar i urednik

0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Google+ 0 LinkedIn 0 Email -- 0 Flares ×
%d bloggers like this: