Jeftinije.hr – tržnica

Marketplace

0 Flares 0 Flares ×

25. ožujka 2022. – Jeftinije.hr, najveća platforma za usporednu online kupnju u Hrvatskoj, predstavila je novu uslugu – Jeftinije Marketplace. Riječ je o digitalnoj tržnici, koja će kupcima i prodavačima omogućiti jednostavniju, sigurniju i bržu online kupovinu.

Poslonvo strateški gledano, cilj je pomoći web trgovinama u smanjenju njihove ovisnosti o Facebook i Google kanalima, kad je u pitanju oglašavanje na internetu. Prisutnost web trgovine na digitalnoj tržnici Jeftinije.hr omogućiti će online trgovcima i prepuštanje logistike toj platformi, kako bi se mogli koncentrirati na svoje kupce i pružanje najboljeg korisničkog iskustva.

Uz to, Jeftinije.hr domaćim web trgovinama otvara put do tržišta srednje i istočne Europe, zahvaljujući ostalim platformama za usporedbu cijena Heureka Grupe, čiji je Jeftinije.hr sastavni dio od 2018. godine. S prisutnošću Heureka Grupe u devet zemalja, s 23 milijuna mjesečnih korisnika i mrežom od 55 tisuća partnerskih web trgovina, Jeftinije Marketplace omogućuje domaćim trgovcima bolje pozicioniranje, a potrošačima jamči sigurnu i zaštićenu kupnju u web trgovinama koje su im do sada bile manje dostupne.

Izvor: Jeftinije.hr


 

Autor: Pokreni posao

najkraći put do najbolje informacije za one koji žele stvarati nove vrijednosti

0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Google+ 0 LinkedIn 0 Email -- 0 Flares ×
%d bloggers like this: