Još tri naše tvrtke u Elite programu

Pomoć ubrzanju rasta tvrtki s potencijalom.

0 Flares 0 Flares ×

• UniCreditov CEE Lounge potiče brzorastuće male i srednje velike tvrtke s područja srednje i istočne Europe.

• Platforma ELITE omogućava unaprjeđenja postojećih poslovnih modela te potiče male i srednje tvrtke u zemljama regije gdje posluje UniCredit da se povezuju.

• U osmoj skupini tvrtki koje su se danas pridružile UniCreditovom CEE Loungeu 10 tvrtki je iz četiri zemlje srednje i istočne Europe – Bugarske, Češke, Hrvatske i Slovačke.

Bankarska tvrtka UniCredit objavila je se njenoj inicijativi CEE Lounge danas pridružuje još 10 tvrtki, među kojima su i tri tvrtke iz Hrvatske – Ivicom Consulting, Oprema i Metal Product.

Do sada su tri hrvatske tvrtke uspješno završile program – Tokić, Novi Agrar (Žito) te Span, a trenutno ih u njemu sudjeluje četiri – CROZ, Real Grupa, Verso Altima Grupa te Alarm automatika.

UniCreditov CEE Lounge dio je programa ELITE Londonske burze i usredotočen je na pomoć ubrzanju rasta tvrtki s potencijalom. Novopridošle su tvrtke iz četiri zemlje srednje i istočne Europe (SIE) u kojima posluje UniCredit. CEE Lounge do danas je pod svoje okrilje prihvatio više od 50 tvrtki iz 11 zemalja unutar UniCreditove mreže na području SIE.

Cilj je UniCreditove platforme pomoći malim i srednje velikim tvrtkama u njihovom budućem rastu, podižući njihovu svijest o tržištima kapitala te o dostupnim načinima privlačenja sredstava financiranja.

UniCreditov CEE Lounge program također pomaže tvrtkama u uspostavljanju izravnog dijaloga s ulagačima. Tvrtke koje su mu su pridružile u prethodnome krugu sada su u procesu obuke svojih izvršnih direktora.

U osmoj skupini koja se priključuje UniCreditovom CEE Loungeu nalaze se tvrtke Sport Depot, Bugarska; Avtomotor Corporation, Bugarska; Vaptech, Bugarska; Metal Product, Hrvatska; Ivicom Consulting, Hrvatska; Oprema, Hrvatska; Y Soft, Češka; Vnet, Slovačka; Euroins Insurance Group (Eurohold), Bugarska i Emtest, Slovačka.

“Jedna od naših temeljnih aktivnosti davanje je podrške segmentu malih i srednje velikih tvrtki, kao zamašnjaku gospodarskoga rasta Europe. Stoga sam iznimno ponosan da četvrtu godinu zaredom svojim klijentima među malim i srednje velikim tvrtkama nudimo sve pogodnosti sudjelovanja u programu ELITE, a samo neke od njih su mogućnost izravnog povezivanja s tržištima kapitala, stručna procjena poslovanja, otkrivanje novih područja s potencijalom za rast te mogućnost umrežavanja. S druge strane, ova inicijativa za nas predstavlja vrijednu priliku za daljnje učenje o segmentu malih i srednje tvrtki te za prilagođavanje našeg načina poslovanja njima i njihovim potrebama. Ona nam omogućava da dodatno ojačamo svoju ulogu istinskoga partnera i savjetnika ovome dijelu naših klijenata”, rekao je Andrea Diamanti, direktor UniCreditovog Odjela za poslovno i investicijsko bankarstvo te privatno bankarstvo na području SIE.

Luca Peyrano, glavni izvršni direktor, ELITE: “Ponosan sam što predstavljam najnoviju međunarodnu grupu tvrtki iz cijele Europe i s njima mogu proslaviti značajnu prekretnicu ELITE-a – preko 1000 tvrtki u dinamičnoj ELITE zajednici. U svega šest godina ELITE je postao globalni program koja obuhvaća više od 30 zemalja, podupirući rast i internacionalizaciju malih i srednjih poduzeća širom svijeta. ELITE nastavlja podržavati one koji stvaraju nova radna mjesta i inovacije. Zajedno s našim partnerima, posvećeni smo potpori najambicioznijim tvrtkama, omogućujući im da rastu.

Od svog pokretanja 2012. godine, ELITE je podržao više od tisuću tvrtki u različitim državama. Usluge iz programa ELITE namijenjene su specifičnim potrebama svake pojedine tvrtke odabrane za UniCreditov CEE Lounge, pri čemu UniCredit sudjeluje kroz edukativne module i mentorstvo te kroz davanje pristupa vlastitim uslugama koje su kreirane za potrebe malih i srednje velikih tvrtki. S programom ELITE brzorastuće tvrtke dobivaju svijest o različitim mogućnostima financiranja koje su im dostupne te spremnost za susret sa svojim potencijalnim ulagačima.

Ako želite saznati više o programu, posjetite stranicu
https://www.elite-growth.com/
___

Autor: Pokreni posao

najkraći put do najbolje informacije za one koji žele stvarati nove vrijednosti

0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Google+ 0 LinkedIn 0 Email -- 0 Flares ×
%d bloggers like this: