Keks Pay ima 20 tisuća korisnika

Među pet europskih aplikacija za mobilno plaćanje

0 Flares 0 Flares ×
Dnevni limit za transakcije po osobi je 1000 kuna

U manje od dva mjeseca, aplikacija za mobilno plaćanje koju je Erste banka pokrenula krajem prošle godine, Keks Pay, preuzeta je 20 tisuća puta te je putem te usluge poslano i primljeno više od 2,5 milijuna kuna.

Prema mišljenju Daniela Donderleina, direktora tvrtke Auka, koja sa sličnom aplikacijom Settle uskoro ulazi i na naše tržište, objavljenom u članku na portalu poslovnog tjednika Forbes, Keks Pay je jedna od rijetkih europskih mobilnih aplikacija sposobnih zauzeti tržišni položaj u području mobilnih plaćanja, prije ulaska globalnih divova poput Alipaya.

Prosječni iznos na Keks Pay usluzi je 120 kuna. Od ukupnog broja korisnika čak 65 posto su klijenti drugih banaka, dok preostalih 35 posto ima otvoren račun u Erste banci.

Aplikacija je besplatna i dostupna za Android i iOS, a dnevni limit za transakcije po osobi je 1000 kuna.

Keks Pay se pokazao kao aplikacija kojoj se jedostavno mogu zadovoljiti dnevne financijske potrebe, poput prikupljanja novca za zajedničke proslave ili ručkove, kupnje poklona ili podjele troškova putovanja.

Keks Pay omogućava brzo i sigurno slanje i primanje novca među ljudima koji se poznaju i to bez ikakvih naknada. Pritom nije potrebno znati broj računa primatelja, već je dovoljno imati njegov broj mobitela u imeniku. Riječ je o prvom bankarskom rješenju na hrvatskom tržištu koje je namijenjeno svim zainteresiranim korisnicima, neovisno u kojoj banci imaju otvoren račun.

Više o tome: www.kekspay.hr

___

Autor: Zvonko Pavić

novinar i urednik

0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Google+ 0 LinkedIn 0 Email -- 0 Flares ×
%d bloggers like this: