Kombinacija “preko veze”

U posebnoj „kao preko veze“ kombinaciji Iskona nalazi se, uz mobilnu tarifu, i fiksni Internet najveće moguće brzine dostupne na adresi korisnika.

0 Flares 0 Flares ×

Iskon je svoju mobilnu tarifu predstavio prije nešto više od godinu dana, a nakon trajnog sniženja cijene na 100 kuna mjesečno broj korisnika te usluge stalno raste. Za 100 kuna mjesečno Iskonovac dobiva 8GB podatkovnog prometa i 2000 jedinica za razgovore i SMS nakon što se poveže s još jednom ili dvije SIM-ice. Tu je pogodnost iskoristilo 70% Iskon.Mobile korisnika.

U Iskonovoj posebnoj, „kao preko veze“, kombinaciji nalazi se, uz mobilnu tarifu, i fiksni Internet najveće moguće brzine dostupne na adresi korisnika. U ponudi su optičke brzine (100 ili 200 Mbps), VDSL (do 50 Mbps) i ADSL (do 10 Mbps), a dostupnost se lako provjerava upisom svoje adrese na poveznici https://www.iskon.hr/Za-kucu/Paketi .

Iskon jedini u Hrvatskoj u ponudi ima i inteligentnu televiziju koja po želji korisnika na početni zaslon donosi preporuke sadržaja, kao i veliku tražilicu s mogućnošću pokretanja svega što je unazad tjedan dana prikazano na +100 televizijskih kanala.

Posebne cijene „kao preko veze“ spremljene su i za one koji žele bilo koju drugu kombinaciju usluga (npr. net+TV; net+TV+mobilna…) ili trenutno ne mijenjaju mobilnog operatora. Svatko može dobiti svoju neobvezujuću ponudu preko veze pozivom na besplatni broj 0800 1000 ili putem Iskon Facebooka https://www.facebook.com/iskoninternet .

Akcijske cijene “kao preko veze” mogu se ugovoriti i za pakete bez mobilne tarife.

Iskon.Mobile tarifa namijenjena je samo Iskonovim korisnicima

Autor: Pokreni posao

najkraći put do najbolje informacije za one koji žele stvarati nove vrijednosti

0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Google+ 0 LinkedIn 0 Email -- 0 Flares ×
%d bloggers like this: