Konferencija o digitalnim nomadima

Ili je to trend ili je to budućnost tržišta rada..

0 Flares 0 Flares ×
Digitalni nomad. Foto: Pexels

9. svibnja 2021.Međunarodna komora mladih Zagreb (JCI Zagreb), u suradnji s konceptom uredskih prostora, Wespa Spaces, organizira krajem ovog mjesca (28. V.) konferenciju namijenjenu svim neovisnim digitalnim stručnjacima, onima koji će to tek postati, ali i svim zainteresiranima za temu udaljenih načina rada.

Konferencija će se održati u hibridnom obliku – online i uživo, u novootvorenim prostorima Wespa Spaces, uz prethodnu prijavu i uplatu donacije u iznosu od 70 kuna, koja je obavezna za sve zainteresirane.

Događaj je koncipiran u dva dijela. Prvi dio predodređen je za predavanja na kojima će svoja iskustva i ekspertizu podijeliti Jan de Jong, osnivač udruge Digital Nomad Association u Hrvatskoj te predstavnici udruženja SplitTech City i Osijek Software City.

Drugi dio konferencije namijenjen je za panel “Digitalni nomadi, samo trend ili budućnost tržišta rada”, pod voditeljskom palicom marketinške stručnjakinje Tanje Džido. U svrhu dobivanja šire slike i uvida u kompleksnost ovog koncepta, uz navedene predavače, panelu će se pridružiti i predstavnici Ministarstva rada te osoba iz redova digitalnih nomada.

Prijave za oba formata moguće su putem poveznice: http://bit.ly/Digital_Nomads.


 

Autor: Zvonko Pavić

novinar i urednik

0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Google+ 0 LinkedIn 0 Email -- 0 Flares ×
%d blogeri kao ovaj: