Konferencija o organizacijskoj kulturi

COMELEON 2019.

0 Flares 0 Flares ×

Zagreb, 05. rujna 2019. – U Tuhelju, u hotelu Well, 24. i 25. listopada, održava se konferencija i kamp za razvoj organizacijske kulture.

Glavni predavači konferencije: Niels Pflaeging, Jurgen Appelo, Stephanie Borgert, Jos de Blok.

Glavni predavači konferencije bit će menadžment egzorcist Niels Pflaeging, ekspert za kompleksnost Stephanie Borgert, korifej agilnosti Jurgen Appelo i Jos de Blok, majstor samoorganizacije.

Teme koje će se obrađivati su kako osigurati rast prihoda, poticati inovativnost, privući talente, decentralizirati procese donošenja odluka, graditi pliću hijerarhiju, koristiti snagu kolektivnog znanja, graditi organizacijsku agilnost, itd. U sklopu konferencije održat će se i nekoliko panel rasprava. Konferenciju organizira konzultantska tvrtka Veturelli, šire poznata kao inicijator poslovnih utrka B2B RUN.

Viktor Vetturelli, inicijator konferencije Comeleon istaknuo je: “Stav o hijerarhijskom sustavu duboko je ukorijenjen u hrvatskim kompanijama te da spremnost za potpunom organizacijskom agilnošću još nije prisutna. Nesigurnost i strah od nepoznatog koju donosi nova BETA organizacija, nažalost, jači je od nužnosti za istinskom promjenom. Kompanije testiraju, eksperimentiraju, pojedine smanjuju i broj hijerarhijskih razina, no povjerenje u interne snage i njihovu sposobnost da iznjedre potrebna rješenja za opstanak u kompleksnosti digitalnog doba ne dopušta veće iskorake. Zato sam uvjeren kako će Comeleon konferencija potaknuti na promjene.”

Više pojedinosti: www.comeleonconference.com.

___

Autor: Pokreni posao

najkraći put do najbolje informacije za one koji žele stvarati nove vrijednosti

0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Google+ 0 LinkedIn 0 Email -- 0 Flares ×
%d bloggers like this: