Kupite novine Bitcoinom

iNovine nude mogućnost plaćanja kriptovalutama

0 Flares 0 Flares ×

21. srpnja 2022. – iNovine, jedan od najvećih maloprodajnih kioska u Hrvatskoj, koje posluju u sastavu BAT-a, uvode novu uslugu plaćanja kriptovalutama, čime postaju prvi kiosk u Hrvatskoj koji nudi mogućnost plaćanja u kriptovalutama na fizičkim prodajnim mjestima. Projekt se realizirao u suradnji s tvrtkom Electrocoin pa je tako odsad moguće brzo i sigurno plaćanje kriptovalutama (bitcoin, ether, bitcoin cash, USDT, USDC, XRP, solana, litecoin, dai, stellar, dogecoin, eos, BUSD i near.) putem platforme PayCek na svim prodajnim mjestima, njih više od 250 diljem Hrvatske.

“Ako osoba, primjerice, kupi proizvode u vrijednosti 100 kuna i želi platiti u kriptovalutama, u trenutku kada mi preko PayCeka javimo iNovinama da je uplata obrađena, iNovine dobivaju svojih 100 kuna, dok mi u Electrocoinu u potpunosti obrađujemo kriptovalutnu transakciju. Platforma PayCek za prihvaćanje plaćanja kriptovalutama jamči sigurnost svakoj tvrtki koja želi omogućiti svojim klijentima tu mogućnost”, naglasio je direktor Electrocina Nikola Škorić.

Electrocoin je inovativna Hrvatska fintech kompanija koja pruža usluge kripto mjenjačnice te primanje kriptovaluta kao načina plaćanja putem njihove vlastite platforme PayCek. Iako se na kriptovalute često gleda kao na investiciju, Electrocoin već niz godina razvija velike projekte u Hrvatskoj koji omogućavaju uporabu kriptovaluta pri svakodnevnoj kupovini. Tvrtke tako privlače nove generacije korisnika i unapređuju svoje poslovanje u korak s najnovijim trendovima.


 

Autor: Pokreni posao

najkraći put do najbolje informacije za one koji žele stvarati nove vrijednosti

0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Google+ 0 LinkedIn 0 Email -- 0 Flares ×
%d bloggers like this: