Lakše do zaposlenja

Redizajniran Posao.hr

0 Flares 0 Flares ×

Zagreb, 16. listopada 2019. – Posao.hr, portal koji je u sedamnaest godina postojanja objavio više od pola milijuna oglasa za zapošljavanje, redizjaniran je tako da korisnicima omogućuje lakše praćenje novosti s tržišta rada.

Novi dizajn stranice temelji se na poticanju zapošljavanja, samozapošljavanja i poduzetništva te razvoju upravljanja ljudskim potencijalima, a definiran je novim komunikacijskim zahtjevom – pružiti poslodavcima i posloprimcima sve relevantne informacije vezane uz ponudu i potražnju poslova brzo, u pokretu, na vizualno atraktivan način.

Nove stranice portala posao.hr su responzivne, što znači da im se sadržaj prilagođava različitim veličinama ekrana (računalo, tablet, mobitel). Sučelje je pojednostavljeno i intuitivno.

Portal Posao.hr nalazi se u grupaciji portala koju još čine oglasnik.hr, auti.hr, edukacija.hr te nekretnine.net. Svi tiportali sada su povezani zajedničkim zaštitnim znakom – papigom. Ta ptica je, kažu ljudi s portala posao.hr, jedna od najinteligentnijih životinja, a i prepoznatljiva je po svojoj sposobnosti da uspješno širi glas.

www.posao.hr

__

Autor: Zvonko Pavić

novinar i urednik

0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Google+ 0 LinkedIn 0 Email -- 0 Flares ×
%d bloggers like this: