Marin Pucar novi predsjednik HUP-a

Čovjek iz Podravke

0 Flares 0 Flares ×
Marin Pucar, novi predsjednik HUP-a / Foto: Podravka

Zagreb, 26. kolovoza 2020. – Na današnjoj sjednici Vijeća članova Hrvatske udruge poslodavaca za novog predsjednika Udruge u trogodišnjem mandatu izabran je Marin Pucar*, predsjednik Uprave Podravke.

Pucar je u izjavi za medije rekao kako će u svom mandatu ustrajati na ideji zajedništva, kolegijalnosti i transparentnosti u radu HUP-a te aktivno raditi na nužnoj transformaciji i modernizaciji Udruge kroz nove modele rada i upravljanja, kao i na snažnijem povezivanju i interakciji s partnerima u Hrvatskoj i Europskoj uniji.


*Svoju profesionalnu karijeru Marin Pucar započeo je u prehrambenoj industriji Gavrilović d.o.o. iz koje 2001. prelazi u Danicu d.o.o. – mesnu industriju Podravke d.d. gdje 2002. postaje njezin direktor prodaje, marketinga i razvoja. Godine 2003. imenovan je izvršnim direktorom tržišta Hrvatske u Podravki d.d.. Ulogu člana Uprave Podravke d.d. obnaša od 2008. do 2012. nakon čega odlazi u Zvečevo d.d. na mjesto člana Uprave. Predsjednik Uprave Zvečeva d.d. je od 2014. do kolovoza 2016. godine. Marin Pucar imenovan je predsjednikom Uprave Podravke d.d. u veljači 2017. godine. Diplomirao je i magistrirao na Ekonomskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu, a doktorirao na Ekonomskom fakultetu u Osijeku.


 

Autor: Pokreni posao

najkraći put do najbolje informacije za one koji žele stvarati nove vrijednosti

0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Google+ 0 LinkedIn 0 Email -- 0 Flares ×
%d blogeri kao ovaj: