Milijun kuna za inovacije

Finalisti 6. izdanja programa Moj Zaba Start

0 Flares 0 Flares ×

Zagreb, 20. rujna 2019. – U tri različita natječaja programa Moj Zaba Start Zagrebačke banke odabrano je trideset najboljih projekata među kojima će se birati pobjednici u svakom od natječaja te nagrade publike.

Riječ je o programu kroz koji banka potiče realizaciju inovativnih projekata i ostvarivanje postignuća u području znanosti, kulture i društvene odgovornosti. Među prijavljenima je odabrano po deset finalista u tri različita natječaja – Poduzetništvo, Kultura i znanost te Društvo. Svi oni imaju prilike osvojiti potpore ukupne vrijednosti gotovo milijun kuna, a Zaba će im omogućiti i edukacije te promociju.

Finalisti 6. izdanja programa Moj Zaba Start predstavljeni su na ovim poveznicama:

Poduzetništvo

Kultura i znanost

Društvo

Prijave za program Moj Zaba Start otvorene su u svibnju, a ukupno je prijavljeno preko 400 projekata. Odabrano je 30 finalista među kojima će komisija izabrati po tri najbolja projekta koji će osvojiti nagradu u iznosu od 120.000, 100.000. i 80.000 kuna.

Svi finalisti također imaju priliku osvojiti i posebnu nagradu publike, vrijednu 30.000 kuna. Javno glasovanje za nagradu publike biti će otvoreno 1. do 14. listopada. Građani će za svoje favorite moći glasati na stranici www.mojzabastart.hr. Javno proglašenje pobjednika održat će se 29. listopada u Zagrebu.

Autor: Pokreni posao

najkraći put do najbolje informacije za one koji žele stvarati nove vrijednosti

0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Google+ 0 LinkedIn 0 Email -- 0 Flares ×
%d bloggers like this: