Miret tenisice na Kickstarteru

Kampanja na Kickstarteru trajat će mjesec dana.

0 Flares 0 Flares ×

Zagreb, 3. ožujka 2020. Startup tvrtka Miret, koju su prije pet godina pokrenula braća Hrvoje i Domagoj Boljar, na platformi za grupno financiranje Kickstarter lansirat će drugu kolekciju udobnih i izdržljivih ekoloških tenisica napravljenih od 97% prirodnih materijala. Kampanja na Kickstarteru trajat će od danas, 3. ožujka do 2. travnja. U novoj kolekciji su četiri linije: Hempies, Woolies, Fluffies i Veggies.

Miret tenisice napravljene su od deset prirodnih materijala: konoplje, kenafa, lana, pluta, drva, kukuruza, jute, eukaliptusa, kaučuka i 100% prirodne vune s Novog Zelanda certificirane najstrožim ekološkim certifikatima na svijetu za sigurnost životinja i okoliša.

Miret tenisie donose inovaciju u đonu i ulošku – ne sadrži sintetičku gumu i napravljen je od 100% prirodnog lateksa od stabla kaučukovca. Uložak u Miret tenisicama kreiran je od pluta, zaštićen je prirodnim tekstilom te ima certifikat za sigurnost hrane – tako da ih i pas može sigurno žvakati.

Miret tenisice zaštićene su posebnim 100% prirodnim vodoodbojnim slojem. Ekološke tenisice dolaze u veličinama za cijelu obitelj od 34 do 49, u četiri linije i ukupno trinaest boja. Danas, na prvi dan Miret Kickstarter kampanje, 3. ožujka, tenisice će se moći nabaviti po cijeni od 85 dolara, odnosno oko 580 kuna.

Miret je startup inkubiran u Zagrebačkom inovacijskom centru – ZICER te je sudionik premijernog ciklusa EIT Climate-KIC akceleratora u Hrvatskoj.

Informacije o ekološkim Miret tenisicama možete pratiti putem njihove internetske stranice, Facebook stranice ili Instagram profila.

Željeli smo podići svijest o štetnosti obućarske industrije i razviti ekološki prihvatljiv proizvod. Tehnološka znanja smo imali, kao i ona iz područja industrijskog dizajna. Također i ljubav prema ovome poslu koja nam je usađena kroz obiteljsku tradiciju. Zahvaljujući svemu tome kroz proteklih pet godina razvili smo liniju izuzetno ekološki naprednih tenisica koje će od sutra biti dostupne svima koji ih žele ponosno nositi, ne samo zbog kvalitete i udobnosti već i istine o zaštiti naše planete koja iza njih stoji. Mi vjerujemo da je korak u njima, korak prema boljem sutra! – kažu braća Boljar.


 

Autor: Pokreni posao

najkraći put do najbolje informacije za one koji žele stvarati nove vrijednosti

0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Google+ 0 LinkedIn 0 Email -- 0 Flares ×
%d bloggers like this: