Mobilna aplikacija za upravljanje pretplatama

Revuto

0 Flares 0 Flares ×

7. svibnja 2021. – Novopokrenuta tehnološka tvrtka Revuto, iz Zagreba, krenula je u prodaju svojih tokena na blockchain platformi Cardan. Prodaja privatnim ulagačima pokrenuta je početkom ovog tjedna, a prodaja za javnost krenuti će za deset dana. Sredstva će se prikupljati u kriptovalutama, preciznije, u valuti ADA, službenoj valuti platforme Cardano. Revuto je prvi projekt koji će dobiti financiranje u toj valuti.

Cardano je trenutno jedna od atraktivniih blockchain platformi u svijetu, a zamišljen je kao razvijeniji blockchain treće generacije koji kombinira osobine prethodnih generacija i mijenja se kako bi ispunio nove potrebe svojih korisnika.

Revuto je hrvatski fintech startup koji želi redefinirati iskustvo upravljanja pretplatama i svojim klijentima uštedjeti vrijeme, energiju i novac. Ideja je maksimizirati vrijednost postojećih pretplata pojednostavljivanjem procesa plaćanja i zaštitom klijenata od skrivenih naknada i troškova za usluge koje više koriste.

Glavni proizvod Revuta je mobilna aplikacija – rješenje za upravljanje pretplatama, koja pomaže korisnicima da drže pod kontrolom svoje periodične troškove povezane s pretplatama. Uz aplikaciju, Revuto ekosustav čine i REVU token i platforma za mikro zajmove, od kojih svaki igra svoju ulogu u vraćanju dijela vrijednosti koje ekosustav generira svojim korisnicima.

Više pojedinosti


 

Autor: Zvonko Pavić

novinar i urednik

0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Google+ 0 LinkedIn 0 Email -- 0 Flares ×
%d blogeri kao ovaj: