Mozaik pogodnosti

Nova A1 ponuda

0 Flares 0 Flares ×
Ivana Marković – glavna direktorica za privatne i male poslovne korisnike A1 Hrvatska (u sredini), Monika Majstorović – direktorica marketinga za privatne i male poslovne korisnike (desno) i Ana Burica (na slici lijevo), menadžerica razvoja proizvoda i digitalnih platformi, predstavile su danas u Francuskom paviljonu Studentskog centra u Zagrebu, novu ponudu: Mozaik pogodnosti. / Foto: A1

Zagreb, 26. kolovoza 2020. – Tvrtka A1 Hrvatska predstavila je novi portfelj usluga koje nudi privatnim i malim poslovnim korisnicima pod sloganom “Jednostavnost, transparentnost i fleksibilnost, uz dodatne uštede”. Posebnost nove ponude je mogućnost ostvarivanja popusta povezivanjem više usluga u Mozaik pogodnosti, koju promoviraju sloganom “Ti povezuješ.”

Nova ponuda definirana je nakon analize tržišta koja je pokazala kako 91,1 posto korisnika očekuje transparentnu ponudu bez skrivenih troškova. Njih 88,2 posto želi jednostavno aktivirati i deaktivirati usluge u skladu s trenutačnim potrebama, a za 80,9 posto važno je samostalno u aplikaciji ili na portalu upravljati tarifama i opcijama. Mogućnost ostvarivanja dodatnih pogodnosti za povezivanje više usluga prioritet je za 86,2 posto ispitanika. Mogućnost da kroz TV sučelje pristupe drugim sadržajima na internetu poput Youtubea ili Youtube Kidsa želi 61,1% korisnika.

A1 Hrvatska pokriva 550 tisuća kućanstava suvremenom fiksnom infrastrukturom. Na optičkom pristupu omogućene su, po prvi put u Hrvatskoj, brzine pristupa internetu do 1 Gbit/s, dok je na hibridnom (HFC) pristupu, u osnovnom paketu, omogućena brzina od 200 Mbit/s.

Novost za korisnike fiksnih usluga je što, ovisno o željenom sadržaju i potrebama, sami upravljaju fiksnim uslugama i TV paketima. Ponuda TV sadržaja je pojednostavljena na tri paketa, a sama TV usluga je unaprijeđena interaktivnim sučeljem i aplikacijom TV u pokretu.

Što se tiče slijedećih koraka, A1 Hrvatska nastavlja s digitalizacijom društva i gospodarstva te s razvojem fiksne i mobilne mreže. Kvalitetu A1 fiksne mreže prošle je godine potvrdilo neovisno P3 istraživanje, a kvaliteta mobilne mreže potvrđena je testiranjem najvećeg europskog časopisa za telekomunikacije Connect.de u partnerstvu s globalnom savjetodavnom tvrtkom umlaut.


 

Autor: Zvonko Pavić

novinar i urednik

0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Google+ 0 LinkedIn 0 Email -- 0 Flares ×
%d blogeri kao ovaj: