Nađite posao u Indiji

HKG poziva na Peti poslovni forum Indije i Europe

0 Flares 0 Flares ×

Zagreb, 19. srpanj 2019. Pod pokroviteljstvom Ministarstva vanjskih poslova Indije i Konfederacija industrije Indije (CII) 20. i 21. studenoga 2019. u New Delhiju održat će se Peti poslovni forum Indije i Europe.

Dvodnevni program sudionicima nudi organizirana događanja po pojedinim sektorima, mogućnost povezivanja s poslovnom zajednicom, individualne poslovne sastanke, organizirane posjete lokacijama te druge aktivnosti.

Cilj je povezivanje i pokretanje suradnje između indijskih i europskih tvrtki, a ove godine poseban naglasak je sastavljen ne sektore umjetne inteligencije, IT-a, farmaceutikw, obnovljivih izvora energije i pametnih gradova, uključujući gradski prijevoz.

Na događanje je pozvano 29 europskih zemalja a događanje je namijenjeno izvršnim direktorima tvrtki, menadžerima, malim i srednjim poduzetnicima, ključnim kreatorima politika, predstavnicima agencija za promicanje ulaganja, predstavnicima gospodarskih institucija, predstavnicima državnih i regionalnih vlasti i dr.

Više informacije o ovome događanju dostupno je na službenoj stranici foruma, putem koje se obavlja i online prijava na sudjelovanje te se mogu pronaći i korisne dodatne informacije.

Posljednje izdanje ovog foruma, održano u ožujku 2018., privuklo je više od 150 službenih i poslovnih delegata iz brojnih europskih zemalja, uključujući i iz Hrvatske, te više od dvjesto predstavnika indijske industrije.

Više pojedinosti potražite OVDJE.

___

Autor: Pokreni posao

najkraći put do najbolje informacije za one koji žele stvarati nove vrijednosti

0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Google+ 0 LinkedIn 0 Email -- 0 Flares ×
%d bloggers like this: