Nagrada Turistički cvijet

Prijavite se

0 Flares 0 Flares ×

3. lipnja 2022. – Hrvatska gospodarska komora i ove će godine dodijeliti nagrade Turistički cvijet – Kvaliteta za Hrvatsku te na taj način istaknuti najbolje gospodarske subjekte u turističkom sektoru.

Prijave su do 14. lipnja otvorene u šest kategorija u kojima će se dodijeliti priznanja najboljim hotelima, restoranima, marinama, kampovima, čarterskim kompanijama i destinacijskim menadžment kompanijama – putničkim agencijama.

Svečana dodjela će se, već tradicionalno, održati na manifestaciji Dani hrvatskog turizma, najvećem okupljanju profesionalaca u turizmu u zemlji.

Postupak ocjenjivanja u svim će se kategorijama provesti u dvije ili tri faze, a započet će analizama u suradnji s Fakultetom za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu u Opatiji.

Riječ je o jubilarnoj dodjeli u sklopu koje će se obilježiti četvrt stoljeća prepoznavanja najboljih u turizmu, sektoru koji iz godine u godinu sve više doprinosi rastu BDP-a i, zahvaljujući kontinuiranom uspješnom radu izrazito utječe na pozicioniranje Hrvatske kao jedne od najpoželjnijih destinacija u svijetu. U ocjenjivanju se koriste financijski i fizički pokazatelji poslovanja gospodarskih subjekata, a snažan se naglasak stavlja i na kvalitetu usluga.

Sve detalje o postupku prijave u svakoj od kategorija pronađite na poveznici.


 

Autor: Pokreni posao

najkraći put do najbolje informacije za one koji žele stvarati nove vrijednosti

0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Google+ 0 LinkedIn 0 Email -- 0 Flares ×
%d bloggers like this: