Nagrađeni za inovacije u plaćanju

Zlatna košarica

0 Flares 0 Flares ×
Helena Šerelija, marketing menadžerica za Mastercard i Robert Penezić, direktor Monrija. Foto: MM

7. lipnja 2022. – Tvrtka Monri Payments dobila je posebno priznanje Mastercarda za inovacije u plaćanju za uvođenje zvučnih i vizualnih potvrda transakcije. Riječ je o inovativnom rješenju koje unapređuje korisničko iskustvo i povećava osjećaj sigurnosti prilikom plaćanja karticom, a omogućava i olakšano korištenje kartičnog plaćanja osobama s poteškoćama s vidom ili sluhom.

Priznanje je dodijeljeno u sklopu ovogodišnje Zlatne košarice, nagrade za najbolja ostvarenja u maloprodaji i industriji robe široke potrošnje.

Monri Payments je kao pružatelj usluga kartičnog plaćanja u 2021. godini obradio više od 100 milijuna transakcija, tj. svaku šestu transakciju u Hrvatskoj, bilo da je riječ o fizičkim dućanima ili online trgovinama.

Od 2019. godine Monri posluje unutar Paytena, člana ASEE Grupe, a ove je godine poslovanje Monrija spojeno s Integriranim poslovnim sustavima (Remaris) i Gastrobit Grc Grupom, vodećim proizvođačima blagajničkih rješenja za trgovce i HoReCa industriju.

Danas se kupci u regiji susreću s Monrijevih proizvodima u više od 5000 ugostiteljskih objekata, a u dućanima se nalazi više od 7000 SinglePOS uređaja u preko 1000 trgovina.


 

Autor: Pokreni posao

najkraći put do najbolje informacije za one koji žele stvarati nove vrijednosti

0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Google+ 0 LinkedIn 0 Email -- 0 Flares ×
%d bloggers like this: