Najbolje studentske eko ideje

Zaba i EFZG nagradili najbolje studentske projekte održivog razvoja

0 Flares 0 Flares ×
Pobjednici natječaja „Održivi razvoj u tvojim rukama“. Foto: ZABA

17. prosinca 2021. – U sklopu projekta „Održivi razvoj u tvojim rukama“ u organizaciji Zagrebačke banke i Ekonomskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu, banka je financijski nagradila studente koji su osmislili najbolje prijedloge vezane uz okoliš, društvo i upravljanje.

Za najbolju studentsku ideju održivog razvoja izabran je projekt „Bez papirnatog računa se ipak računa” studentice Helene Vadlje. Drugo i treće mjesto na natječaju Zagrebačke banke i Ekonomskog fakulteta osvojili su studenti Tomislav Vlajčić za projekt „Eko interaktivni panel” te Kristina Milić za projekt „With Nature”. Prva nagrada za pobjednički studentski projekt iznosi 3.000 kuna, druga nagrada 2.000 kuna, dok je treći projekt nagrađen s 1.000 kuna.

Uz financijske nagrade, pobjednici su dobili mogućnost studentske prakse u trajanju od mjesec dana u Zagrebačkoj banci ili nekoj od tvrtki partnera projekta. Uz Zagrebačku banku, u projektu „Održivi razvoj u tvojim rukama“ su sudjelovale i partnerske tvrtke Ernst & Young Savjetovanje, Socijalna zadruga Humana Nova i Feelsgood Capital Partners.

Studenti Ekonomskog fakulteta u Zagrebu su kroz projekt, osim natječaja, imali priliku sudjelovati na predavanjima na temu ESG-a (Environmental, Social and Governance), učiti o pojedinim područjima vezanima uz okoliš, društvo i upravljanje i iz prve ruke saznati kako Zagrebačka banka i partneri stvaraju i održavaju dugoročne vrijednosti u okruženju koje se brzo mijenja, kako upravljaju rizicima i prilikama povezanim s tim promjenama.

Više informacija o cijelom projektu i studentskom natječaju možete pronaći na internetskim stranicama Zagrebačke banke i Ekonomskog fakulteta u Zagrebu.


 

Autor: Pokreni posao

najkraći put do najbolje informacije za one koji žele stvarati nove vrijednosti

0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Google+ 0 LinkedIn 0 Email -- 0 Flares ×
%d bloggers like this: