Najbolji hrvatski fintech startupi

Elevator Lab Challenge natjecanje 

0 Flares 0 Flares ×

Zagreb, 30. kolovoza 2019. – Raiffeisenbank Austria d.d. (RBA) poziva sve zainteresirane da se danas, u petak, 30. kolovoza, u prostorijama HUB 385, pridruže natjecanju „Elevator Lab Challenge“ i upoznaju s najperspektivnijim hrvatskim fintech start-upima koji će predstaviti svoje inovacije i najnovija rješenja iz područja financijskih tehnologija.

Osam najboljih hrvatskih fintech startupa, koji su prošli selekciju Raiffeisen banke, će se pred stručnim žirijem i posjetiteljima ovog petka natjecati za novčanu nagradu od 5.000 EUR te plasman na regionalno finale Elevator Lab Challengea.

Identyum, Yottabyte, Volo, UrbanMile, Worig, Afinitos, AMPnet i Electrocoin​, timovi su koji će predstaviti svoja predložena rješenja pred stručnim žirijem kojeg čine: ​Michael Georg Müller (predsjednik Uprave RBA), ​Miljenko Graovac (direktor Digitalnih proizvoda RBA), Izet Ždralović (​suosnivač Microblinka), ​Ivan Brezak Brkan (osnivač portala Netokracija), te ​Nikola Kapraljević​ (COO Infinuma).

Svi zainteresirani mogu posjetiti HUB385 (Petračićeva 6) danas, u petak, 30. kolovoza, od 17 sati, te prisustvovati natjecanju prijavljenih timova na ovogodišnjem Elevator Lab Challengeu. Događaj je otvoren za javnost, uz obaveznu prethodnu prijavu​ na sljedećem linku, ali je broj posjetitelja ograničen pa se što prije prijavite i rezervirajte svoje mjesto.

Više pojedinosti o Elevator Lab Challenge natjecanju:

Regionalni Elevator Lab Challenge organiziran je putem regionalnih, odnosno lokalnih natjecanja, koja se ove godien održavaju u Hrvatskoj, Bosni i Hercegovini te Srbiji.Najbolji start-upi sa svakog natjecanja imaju priliku osvojiti novčanu nagradu u iznosu od od 5.000 eura, kao i izravan plasman u polufinale Elevator Lab akceleratorskog programa Raiffeisen Bank Internationala (RBI) u Beču, gdje će se natjecati s finalistima iz ostalih zemalja.

Regionalni Elevator Lab Challenge završava Gala događajem u Beogradu, na kojem će pobjednici natjecanja iz regije dobiti priliku da svoja inovativna rješenja predstave stručnom žiriju, te se na taj način izbore za novčanu nagradu koja također iznosi 5.000 EUR.   Regionalni Elevator Lab challenge provodi se u organizaciji Raiffeisen banaka iz Hrvatske, Bosne i Hercegovine i Srbije, uz podršku organizacija Startit, HUB385, HUB387, Heapspace, Networks.ba i Digitalizuj.me.

Sve se ostale i detaljne informacije o projektu, planu sudjelovanja, vremenskim okvirima i nagradama, mogu pronaći na sljedećoj web stranici:
https://elevator-lab.com/challenges/challenge-bosnia-and-herzegovina-croatia-serbia/?lang=hr​  

Autor: Pokreni posao

najkraći put do najbolje informacije za one koji žele stvarati nove vrijednosti

0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Google+ 0 LinkedIn 0 Email -- 0 Flares ×
%d bloggers like this: