Najbolji startup Jugoistočne Europe

Elevator Lab Challenge South-East Europe

0 Flares 0 Flares ×

17. prosinca 2021. – Natjecanje za najbolju startup tvrtku Jugoistočne Europe, koje organizra međunarodna bankarska grupacija Raiffeisen Bank, Elevator Lab Challenge South-East Europe, završilo je finalem u kojem je pobjednik bila fintech tvrtka Swinto, koja će imati priliku predstaviti se na međunarodnom Elevator Lab Demo Day-u u proljeće 2022. godine i dobiti stručne savjete o poslovnim prezentacijama i jedinstvenim načinima predstavljanja poslovnim klijentima.

Stručni žiri, sastavljen od menadžera Raiffeisen banke, ocjenjivao je najinovativnija rješenja u području financijskih tehnologija. Rješenje tvrtke Easy Albania bilo je najbolje u kategoriji inovativnih bankarskih rješnja za maloprodaju, male poduzetnike i korporativne klijente. Tim TE Pema, bio je najbolji u kategoriji Environmental, Social, and Governance (ESG – ekologija, društvo, uprava)

Najbolji tim u svakoj od kategorija, uz financijsku nagradu od 5000 eura ima priliku sudjelovati u razvoju rješenja s podružnicom Raiffeisen banke u svojoj zemlji te na taj način doseći do ukupno 2,6 milijuna kupaca u regiji.

Elevator Lab Challenge South-East Europe regionalno je startup natjecanje Raiffeisen grupe usmjereno na podršku tehnološkim inovacijama koje utječu na pozitivan razvoj financijskih i bankarskih sustava. Ove godine, putem online live događanja, sudionici su dobili priliku stručnjacima prezentirati svoja fintech rješenja, a gledatelji priliku da se uključe u raspravu i educiraju u području startup rješenja.

Više pojedinosti 


 

Autor: Zvonko Pavić

novinar i urednik

0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Google+ 0 LinkedIn 0 Email -- 0 Flares ×
%d bloggers like this: