Najbrže rastući softveraš u Europi

Tvrtka Q na Deloitte Technology Fast popisu

0 Flares 0 Flares ×

Zagreb, 27. rujna 2019. – Q, IT tvrtka iz Zagreba koja je prošlu jesen proglašena 3. najbrže rastućom tech kompanijom Srednje Europe, ovaj se put našla na još impresivnijem 20. mjestu na Deloittovoj listi Top 500 najbrže rastućih kompanija EMEA regije. EMEA regija okuplja sve zemlje Europe, Afrike i Srednjeg Istoka Azije, a ukupno broji čak 2.2 milijarde ljudi.

Q je jedina europska softverska i dizajn tvrtka koja se pronašla na vrhu ove ljestvice što ju čini najbrže rastućom takvom tvrtkom u cijeloj Europi! Globalni Sektor za tehnologiju, medije i telekomunikacije tvrtke Deloitte već 18-u godinu zaredom kreira ovo izvješće pod nazivom „Deloitte Technology Fast 500™ EMEA“, a ovo je najbolje ostvareni plasman jedne hrvatske kompanije na ovoj listi.

“Deloitte Fast 500” je svjetska lista koja prati rast organizacija diljem svijeta, a bazira se na rastu prihoda kroz četiri fiskalne godine. Hrvatska je na ovogodišnjoj listi vodeća država u regiji po ukupnom broju plasiranih tvrtki na ovoj Deloittovoj listi, što puno govori o potencijalu koji Hrvatska posjeduje u obliku mladih poduzetnika i stručnjaka, posebice u IT sektoru.

___
Tvrtka Q bavi se izradom i razvojem softvera za klijente u više od dvadeset zemalja svijeta, od Aljaske do Dubaija. Njihova IT rješenja koristile su kompanije kao što su Novartis, BBC, The Times, Audi, Volkswagen, Facebook, Nestle, Vaillant, Hilti, Pfizer i brojne druge. Sjedište tvrtke je u Zagrebu, osnovana je 2013. godine i u stopostotnom je hrvatskom vlasništvu. U svega par godina od osnivanja, Q je višestruko nagrađivan za poslovanje nagradama kao što su European Business Award, REBRAND 100® Global Award te Deloitte Fast50.

Više saznajte na www.Q-Software.com.

Autor: Zvonko Pavić

novinar i urednik

0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Google+ 0 LinkedIn 0 Email -- 0 Flares ×
%d bloggers like this: