NATJEČAJ: Nagrada SJAJ 2018.

Ciljevi nagrade su istaknuti dobru praksu digitalne vidljivosti društveno odgovornih poduzeća

0 Flares 0 Flares ×


Poslovna inicijativa Dobra Hrvatska pri M.E.P. d.o.o. u suradnji s Hrvatskom udrugom poslodavaca (HUP) i UN Global Compact mrežom Hrvatska raspisala je natječaj za II. dodjelu godišnje nagrade SJAJ – godina 2018.

Nagrada se dodjeljuje organizacijama za digitalnu vidljivost, komuniciranje i afirmaciju društveno odgovornog poslovanja i održivog razvoja.

Ciljevi nagrade su istaknuti dobru praksu digitalne vidljivosti društveno odgovornih poduzeća, potaknuti sve u Hrvatskoj na unapređenje odgovornog poslovanja prema održivosti i na važno javno komuniciranje aktivnosti u tom području.

Prema istraživanju Poslovne inicijative iz 2017. godine, na uzorku od 203 organizacije, njih 20% ne komunicira aktivnosti u području održivosti digitalnim putem, odnosno putem vlastitih internetskih stranica.

Stoga, ovogodišnjom se dodjelom nagrade SJAJ i izborom poduzeća koja prednjače u organiziranim aktivnostima komuniciranja vlastitih napora u održivosti, nastoji dodatno potaknuti organizacije da javno objavljuju i redovito komuniciraju svoje zalaganje za održivost.

Nagrada SJAJ za 2018. godinu dodijelit će se u tri kategorije: velika poduzeća (dvije nagrade), mikro, mala i srednja poduzeća(tri nagrade) te civilno društvo (jedna nagrada).

Radovi se prijavljuju ispunjavanjem on-line upitnika u sljedećim kategorijama:

Natječaj je otvoren krajem srpnjaa završni dan za primanje prijava je 1. listopada 2018. do 24:00 sata.

Dodjela nagrada održat će se u prvoj polovici studenoga 2018. Pozivaju se svi pravni subjekti aktivni u području društvene odgovornosti i održivosti na prijavu i sudjelovanje – uključivanjem u ovakvu aktivnost nastavljamo zajednički komunicirati i afirmirati društvenu odgovornost i održivost u Hrvatskoj.

Dodatne informacije o sudjelovanju i ispunjavanju upitnika pronađite ovdje te u privitku ovog poziva.

Za sva pitanja i nejasnoće obratite se na: odgovorno@odgovorno.hr

Autor: Pokreni posao

najkraći put do najbolje informacije za one koji žele stvarati nove vrijednosti

0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Google+ 0 LinkedIn 0 Email -- 0 Flares ×
%d bloggers like this: