Natjecanje poduzetnika – početnika

Tech Boost

0 Flares 0 Flares ×

Zagreb, 17. kolovoza 2020. – Ured Svjetskog investicijskog foruma poslovnih anđela (WBAF) otvorio je natječaj za poduzetnike i projektne timove u okviru svog programa Tech Boost.

Riječ je o programu koji će odabranim novopokrenutim tvrtkama i startup timovima omogućiti razvoj inovativnih poduzetničkih ideja, kroz pripremu za rast poslovanja i za susrete s ulagačima iz fondova rizičnog kapitala. Deset odabranih startupa besplatno će za svoj tim dobiti online i offline mentorstvo i edukaciju te će raditi na svom proizvodu.

Svi sudionici programa sudjelovati će na natjecanju poduzetnika – početnika, Entrepreneurship Tournament. u Sarajevu sljedeće godine, koje organizira EFSE kao nositelj ovog programa.

Program traje osam tjedana, počevši od sredine rujna 2020. godine. Svaki od osam tjedana pokriva različite teme iz startup svijeta, poput uvoda u startup svijet, predstavljanja svog proizvoda, svladavanje vještina prodaje, marketinga, investicija i osnivanja/upravljanja tvrtkom. Osim lokalnih mentora iz mreže Poduzetničkog centra Krapinsko-zagorske županije u WBAF Hrvatska, sa startupima će raditi i europski mentori iz poznatog europskog startup akceleratora Startup Wise Guys.

Troškovi cjelokupnog programa, smještaja i prehrane u potpunosti su pokriveni, kao i veći dio troškova transporta do dvorca Bračak (Zabok) u kojem će se odvijati dio programa. Prijaviti se mogu svi poduzetnici i projektni timovi s inovativnim tehnologijama ili mogućnošću širenja na inozemna tržišta s područja Republike Hrvatske.

Više informacija o samom programu kao i prijava za sudjelovanje mogu se pronaći ovdje.


*Ured Svjetskog investicijskog foruma poslovnih anđela (WBAF) u Hrvatskoj, kao dio svjetske mreže poslovnih anđela, otvoren je u siječnju 2019. godine pri Poduzetničkom centru Krapinsko-zagorske županije. Nositelj programa Tech Boost je Poduzetnička Akademija fonda EFSE (European Fund for Southest Europe), a partner programa je jedan od najjačih svjetskih akceleratora Startup Wise Guys iz Estonije. Glavnji ciljevi Ureda su oživljavanje tržišta kapitala, ponuda novih financijskih instrumenata te poticanje na inovacije i poduzetništvo.


 

Autor: Zvonko Pavić

novinar i urednik

0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Google+ 0 LinkedIn 0 Email -- 0 Flares ×
%d blogeri kao ovaj: