Natjecanje za fintech startup tvrtke

Raiffeisen Bank & Startit

0 Flares 0 Flares ×

20. listopada 2021. – Raiffeisen Bank i organizacija Startit pozivaju sve zainteresirane fintech startupe da se prijave za Elevator Lab Challenge South-East Europe – regionalno fintech startup natjecanje koje je organizirano kroz pet tema, a pored Hrvatske, prijave su otvorene za čitavu regiju Zapadnog Balkana, kao i Sloveniju.

Timovi koji sudjeluju u natjecanju imaju priliku predstaviti svoje inovacije i najnovija rješenja u području financijskih tehnologija pred stručnjacima iz industrije i startup ekosustava. Prijave su otvorene do 14.11.2021. godine. Prijavom za sudjelovanje, startup tvrtke prolaze kroz postupak odabira od strane stručnog žirija, koji se sastoji od menadžera Raiffeisen banke i uspješnih regionalnih poduzetnika i investitora.

Najbolji startupi iz svake kategorije dobivaju nagradu od 5.000 € te mogućnost razvoju pilot projekta, proizvoda ili usluge s Raiffeisen bankom. Foto: RBA

Pet tema, ili kategorija sudjelovanja su bankarstvo za stanovništvo i mala i srednja poduzeća; napredna analitika i umjetna inteligencija; plaćanja i obrada transakcija; velike korporacije i institucionalni klijenti te ESG rješenja.

Polufinalna natjecanja ove godine odvijat će se online, po navedenim kategorijama, a ne na osnovu lokacije, i bit će organizirani tokom studenog i prosinca. Najbolji startupi iz svake kategorije dobivaju nagradu od 5.000 € te mogućnost razvoju pilot projekta, proizvoda ili usluge s Raiffeisen bankom.

Elevator Lab Challenge South-East Europe završit će gala događajem na kojem će pobjednici natjecanja imati priliku predstaviti svoj biznis stručnom žiriju i publici te osvojiti nagradu od dodatnih 10.000 €. Dodatno, regionalni pobjednik će imati priliku predstaviti se na Elevator Lab Demo Day-u na proljeće 2022.

Detaljne informacije o natjecanju, sudjelovanju i nagradama možete pronaći naovoj poveznici:
https://elevator-lab.com/challenges/regional-1/


 

Autor: Pokreni posao

najkraći put do najbolje informacije za one koji žele stvarati nove vrijednosti

0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Google+ 0 LinkedIn 0 Email -- 0 Flares ×
%d bloggers like this: