Naučite tehnologije korisne za posao

Nekoliko edukacija korisnih svakom poduzetniku

0 Flares 0 Flares ×

Sveučilišni računalni centar objavio je raspored novih tečajeva iz osnovnih informatičkih tehnologija, među kojima je i nekoliko edukacija korisnih svakom poduzetniku

Srce svoje tečajeve dijeli na osnovne – koji su namijenjeni svima zainteresiranima i služe za stjecanje osnovnih znanja o uporabi informacijsko-komunikacijskih tehnologija. To su tečajevi poput osnova uporabe računala i Interneta, web stranica i slično,  te tečajevi  i radionice koje su namijenjene onima koji se žele ozbiljnije baviti ICT tehnologijama.

Tečajevi se održavaju u učiniocama i putem Interneta – uporabom sustava za e-učenje. Tečajevi putem sustava za e-učenje namijenjeni su onima koji zbog posla ne mogu puno vremena odvojiti za dodatnu edukaciju.

Što se tiče tečajeva za poduzetnike, preporučujemo tečajeve iz alata paketa MS Office – posebno rad u Excell tablicama i bazama podataka, tečajeve za rad s multimedijskim alatima (GIMP, Inkscape i Audacity) i alatima za izradu poslovnih (i inih) prezentacija.

Prijave za tečajeve koji počinju u listopadu krenule su od ovoga tjedna, a cjelovit popis tečajeva, dostupan je ovdje.

Dodatne informacije o tečajevima (popis i opis tečajeva, cjenik, upute za prijavljivanje) možete pronaći na web-stranicama obrazovnih usluga Srca (http://www.srce.unizg.hr/edu).

Za sva dodatna pitanja javite se na adresu edu@srce.hr.

___

Autor: Zvonko Pavić

novinar i urednik

0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Google+ 0 LinkedIn 0 Email -- 0 Flares ×
%d bloggers like this: