Nova edukativna konzola

Nasljednik MAKERBuina u Kauflandu

0 Flares 0 Flares ×

Zagreb, 7. rujna 2020. – Osokoljeni svojom drugom, još uspješnijom Kickstarter kampanjom koja je prikupila preko pola milijuna kuna više od prethodne, startup tvrtka CircuitMess, koju je osnovalo naše čudo od djeteta iz Karlovca, Albert Gajšak, napravilo je novi uređaj: igraću konzolu Nibble.

Nibble se od danas može pronaći u izabranim Kaufland prodavaonicama i prvi je od proizvoda tvrtke CircuitMess koji se prodaje u velikom trgkovačkom lancu. Suradnja s Kauflandom ujedno je i najveća poslovna suradnja našeg hardverskog startupa.

Nibble je tek najnoviji u nizu STEM proizvoda (CircuitMess je samo ove godine predstavio šest novih setova) započetom igraćom konzolom MAKERbuino, koja je tvrtku stavila na svjetsku kartu proizvođača STEM setova i danas je koriste djeca i odrasli iz preko 100 zemalja.

MAKERbuino je na tržištu od 2017. godine i prodao se u više od 12 tisuća primjeraka.

Nibble radi sve što radi i MAKERbuino, samo brže i bolje, kaže Albert Gajšak. Rezultat je uske suradnje s korisnicima, lokaliziran za pojedina tržišta i prilagođen za djecu stariju od devet godina.

Više pojedinosti


 

Autor: Zvonko Pavić

novinar i urednik

0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Google+ 0 LinkedIn 0 Email -- 0 Flares ×
%d bloggers like this: