Nova eko internetska stranica

GREEN.HR

0 Flares 0 Flares ×

Zagreb, 5. lipnja 2020. Green.hr platforma je koja će na jednom mjestu ponuditi relevantne informacije o zelenom načinu života – ako ste se ikad pitali gdje i kako zbrinuti stare elektroničke uređaje, kako najefikasnije upravljati potrošnjom energije ili jednostavno kako uvesti „male zelene“ navike u svom kućanstvu, na tom mrežnom odredištu ćete pronaći sve te informacije.

Pokretanje internetske stranice tek je prvi korak, jer će platforma Green.hr svoje djelovanje nastaviti nizom projekta i u stvarnom svijetu – projekata koji za cilj imaju afirmaciju tema iz područja ekologije, održivosti te zelenih izbora bilo da je u pitanju odabir hrane, energenata, automobila, odjeće i kozmetike.

Planiraju se razne radionice, edukacije i praktične vježbe pod vodstvom stručnjaka zainteresiranima će dati odgovore na pitanja kao što su kako napraviti vrt na vlastitoj terasi, što izabrati – električni ili hibridni automobil, na koji način uštedjeti na računima za struju, kako reciklirati odjeću i brojne druge teme koje za cilj imaju poboljšati kvalitetu života u skladu s održivim principima.

Uz to, Green.hr poziva sve inicijative, organizacije, tvrtke ili pojedince koji se bave temama zelenog gospodarstva i održivog poslovanja da se priključe sa svojim pričama, ekološkim akcijama, održivim proizvodima i uslugama jer ta platforma želi okupiti, podržati i promovirati lokalne proizvođače, inovatore, start up kompanije.

Green.hr je proizvod RED agencije koja smatra da u našoj zemlji nedostaje jedno mjesto na kojem se mogu jednostavno pronaći odgovore na brojna ekološka pitanja i korisne informacije.


 

Autor: Pokreni posao

najkraći put do najbolje informacije za one koji žele stvarati nove vrijednosti

0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Google+ 0 LinkedIn 0 Email -- 0 Flares ×
%d bloggers like this: