Nova generacija akceleratora Startup Factory

Dostupno je 800.000 kuna

0 Flares 0 Flares ×
Tomislav Tomašević, gradonačelnik Grada Zagreba, u posjetu zagrebačkom startup inkubatoru. Foto: Zicer

19. srpnja 2022. Prvi hrvatski startup akcelerator i višestruko nagrađivani program Zagrebačkog inovacijskog centra, Startup Factory, otvara prijave za svoju sedmu generaciju. Uz edukacijsku, mentorsku, promocijsku i infrastrukturnu podršku, najbolje timove očekuje novčani fond od 800.000 kuna koje je za razvoj inovativnih tehnoloških proizvoda osigurao Grad Zagreb.

Prijave za Startup Factory otvorene su i traju do 4. rujna 2022. putem stranice www.zicer.hr.

Program je kroz posljednjih šest godina uspješno prošlo 88 razvojnih timova, a 32 startupa su ostvarila bespovratna financijska sredstva (preseed no equity) u iznosu većem od 4,3 milijuna kuna. Startup Factory provodi ZICER, najveći startup hub u Hrvatskoj. Prijave za Startup Factory otvorene su i traju do 4. rujna 2022. putem stranice www.zicer.hr.

Prijaviti se mogu timovi ili novo pokrenute tvrtke koje razvijaju visokotehnološka rješenja i okupljaju od dvoje do sedmero članova komplementarnih znanja. Prihvatljiva su sva inovativna i disruptivna tehnološka rješenja, a glavna preporučena područja su zdravlje i kvaliteta života, energija i održivi okoliš, promet i mobilnost, sigurnost i kibernetička sigurnost, hrana i bio-ekonomija, edukacija, robotika, fintech, turizam, umjetna inteligencija i svemirskih tehnologija.

Startup Factory završava velikim finalom 17. studenoga na startup konferenciji Zagreb Connect.

Više pojedinosti


 

Autor: Zvonko Pavić

novinar i urednik

0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Google+ 0 LinkedIn 0 Email -- 0 Flares ×
%d bloggers like this: