Novac za skaliranje proizvodnih procesa

Treća kampanja za prikupljanje kapitala

0 Flares 0 Flares ×

3. prosinca 2021. – Solinska tvrtka Include, proizvođač rješenja za pametne gradove, koja se koriste u 59 zemalja i više od 500 gradova diljem svijeta, pokrenula je novu kampanju za prikupljanje kapitala na Funderbeam platformi.

Radi se o trećoj kampanji Includea na Funderbeamu, nakon što su 2017. godine postali prva hrvatska kompanija na toj platformi, a 2019. postavili rekord za najveću hrvatsku kampanju na platformi do danas, s prikupljenih 1,5 milijuna eura.

„Ova runda bit će manja u odnosu na prethodnu, a cilj je da osiguramo manje financiranje kojim ćemo skalirati proizvodne procese kako bi zadovoljili sve veću potražnju, te uspješno doveli tvrtku do realizacije B runde koju planiramo sljedeće godine“, naveo je Mrvoš na predstavljanju nove kampanje.

U svojoj prezentaciji Mrvoš je naveo kako se radi o svojevrsnoj pre-series B rundi, u kojoj namjeravaju skupiti između 400 tisuća i 1 milijun eura. U svojoj najnovijoj financijskoj promociji ističu kako su prošli prvu fazu EIC akceleratora, te rade na pripremi druge faze s ciljem realizacije investicije vrijedne 5,5 milijuna eura do kraja 2022.

Tvrtka koja je od 2015. godine prepoznatljivost gradila na Steora pametnim klupama krajem 2020. godine krenula je u smjeru proizvodnje sustava koji doprinose rješavanju nekih od najvećih globalnih izazova današnjice. Uz nedavno predstavljene Aerys postaje za mjerenje kvalitete zraka, Include proizvodi i rješenja za upravljanje otpadom. Prošle godine predstavljeni su Terra koševi koji smanjuju prikupljanje otpada za 80%, čime se smanjuju CO2 emisije, te troškovi prikupa otpada.

Kampanja je dostupna na www.funderbeam.com


 

 

Kontakti za medije:

Autor: Pokreni posao

najkraći put do najbolje informacije za one koji žele stvarati nove vrijednosti

0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Google+ 0 LinkedIn 0 Email -- 0 Flares ×
%d bloggers like this: