Nove stipendije za Algebra MBA studij

Traže se kandidati iz naše regije koji žele osnažiti svoju konkurentnost

0 Flares 0 Flares ×

Visoko učilište Algebra otvara prijave za novi ciklus stipendijskog natječaja koji će najboljim kandidatima omogućiti da u cijelosti ili djelomično pokriju trošak jedinog e-Leadership MBA studija.

Ukupna vrijednost stipendija je 400 tisuća kuna.

Traže se kandidati iz naše regije koji žele osnažiti svoje znanje, steći nove vještine, proširiti mrežu poznanstava i podići svoje samopouzdanje na sljedeću razinu, neovisno o tome rade li u korporacijama ili drugim tvrtkama, ili su pak ambiciozni pojedinci koji žele unaprijediti svoju karijeru. Prijave za ovogodišnji stipendijski natječaj otvorene su do 5. listopada 2018.

Algebra e-Leadership MBA studij izvodi se na engleskom jeziku i u suradnji s predavačima University of Indiana, Kelley School of Business.

Prijave za ovogodišnji stipendijski natječaj MBA programa otvorene su do 5. listopada 2018. Zainteresirani se mogu prijaviti ovdje.

Algebra e-Leadership MBA program namijenjen je primarno kandidatima koji svoje poslovno usavršavanje žele nastaviti na programu koji nudi kombinaciju poslovnih i tehnoloških znanja te koji, samim time, žele u svojim tvrtkama i organizacijama postati prepoznati lideri u procesu transformacije poslovanja.

Autor: Pokreni posao

najkraći put do najbolje informacije za one koji žele stvarati nove vrijednosti

0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Google+ 0 LinkedIn 0 Email -- 0 Flares ×
%d bloggers like this: