Održan FMCG Summit

Četvrti po redu FMCG Summit održan u Zagrebu

0 Flares 0 Flares ×

InStore magazin i ove je godine okupio više od 400 posjetitelja na konferenciji FMCG Summit, koja funkcionira kao spona između trgovaca proizvođača i distributera te svojevrsni “švedski stol” znanja, ideja, trendova i iskustava ljud iz tog sektora.

U Hrvatskoj imamo velike potencijale za izvoz, kao i izvrsne brandove koji svoju priču grade desetljećima, stoga je toj gorućoj gospodarskoj temi posvećeno posebno mjesto.

Sudionicima je pružena analiza stanja i potencijala domaće FMCG industrije, kao i trgovačkih trendova u centralnoj i istočnoj Europi.

Također, predstavili su se i domaći pojedinci koji su izgradili zavidnu karijeru u globalnim kompanijama, a bilo je riječi i o velikim globalnim trgovcima koji pružaju priliku domaćim proizvođačima PL-a.

FMCG Summit predstavio je mnoge teme i govornike među kojima su Marko Pipunić, predsjednik Uprave Žita d.o.o., Miodrag Borojević, CEO O’KEY-a, Rusija, Mirko Mrakužić, direktor dm-a, Hrvatska te Lana Zanne Latos, generalna direktorica P&G-a, Hrvatska i Slovenija.

Više o tome potražite ovdje: https://www.fmcg-summit.hr

___

Autor: Pokreni posao

najkraći put do najbolje informacije za one koji žele stvarati nove vrijednosti

0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Google+ 0 LinkedIn 0 Email -- 0 Flares ×
%d bloggers like this: