Otvara se poslovni kamp za mlade

U Hrvatskoj. U Trakošćanu.

0 Flares 0 Flares ×

15.04.2021. – Youth Business Camp Adria otvorit će svoja vrata za polaznike između 15 i 19 godina, tijekom dva tjedna od kraja lipnja do polovice srpnja ove goidne, u hotelu Trakošćan.

Jedan od glavnih ciljeva kampa je inspirirati mlade ljude da kroz različita područja potrebna za poslovanje dobiju širu sliku i nakon kampa mogu lakše odlučiti koji fakultet žele studirati ili kako svoju ideju pokrenuti u stvarnosti.

Predavanja i radionice u kampu održavati će se na engleskom jeziku, a teme će biti osnove ekonomije, financija, managementa, umijeće vođenja, upravljanje projektima, odnosi s javnošću, marketing, izrada financijskog plana, poslovna etika, intelektualno vlasništvo, uloga javnog sektora u poslovanju, digitalno poslovanje, digitalne valute, komunikacije, branding, ljudski kapital i razvoj, StartUp, društveno odgovorno poslovanje i turizam.

Predavači u kampu bit će iskusni stručnjaci koji će na jednostavan i razumljiv način približiti navedene tematike sudionicima, a također je osiguran i program mentorstva u sklopu kojeg polaznici izrađuju vlastiti projekt. Na kraju programa dodjeljuje se certifikat World Innovation and Change Management Institute iz Ženeve.

Sljedeće godine otvorit će se franšizni modeli kampova u Srbiji, Makedoniji, Bosni i Hercegovini, ali isto tako i u Argentini, Kanadi te Južnoj Koreji

Više informacija


 

Autor: Zvonko Pavić

novinar i urednik

0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Google+ 0 LinkedIn 0 Email -- 0 Flares ×
%d blogeri kao ovaj: