Otvoren natječaj Poduzetnik godine

Prijave za sudjelovanje otvorene su do 9. studenoga 2018. godine

0 Flares 0 Flares ×

Prestižan globalni projekt namijenjen nagrađivanju najuspješnijih poduzetnika krenuo je u organizaciji revizorsko-konzultantske tvrtke EY u jubilarno peto hrvatsko izdanje.

Prijave za sudjelovanje otvorene su do 9. studenoga 2018. godine, a kandidati se mogu prijaviti putem digitalne platforme: geoy.ey.com. Preko navedenog linka možete i predložiti uspješne poduzetnike za sudjelovanje u programu.

Osnovni kriteriji za sudjelovanje propisuju kako kandidati moraju imati tvrtku koja je aktivna minimalno tri godine te zapošljava najmanje 20 osoba. Poduzetnici ujedno moraju posjedovati značajan vlasnički udio ili imati status koji im omogućuje ključni utjecaj na poslovanje, s najmanje 2 godine na upravljačkoj poziciji.

Otvaranje natječaja najavili su Mate Rimac, hrvatski EY Poduzetnik godine 2017., Berislav Horvat, Country Managing Partner u EY-u Hrvatska i Michael Georg Müller, predsjednik Uprave Raiffeisenbank Austria, generalnog sponzora programa.

Na čelu nezavisnog žirija koji će odabrati finaliste i pobjednika nalazi se Emil Tedeschi, predsjednik Uprave Atlantic Grupe, a uz njega u radu žirija sudjeluju Nenad Bakić i Saša Cvetojević, poznati poduzetnici i investitori, te pobjednici u dosadašnjim izdanjima EY Poduzetnika godine – Đuro Horvat iz tvrtke Tehnix (2015.), Marko Pipunić iz tvrtke Žito (2016.), Mate Rimac iz tvrtke Rimac Automobili (2017.) i Alan Sumina iz tvrtke Nanobit (2014.).

Mate Rimac, Berislav Horvat i Michael Georg Müller

Dobitnik nagrade EY Poduzetnik godine 2018. saznat će se na završnoj gala večeri u ožujku 2019. godine te će predstavljati Hrvatsku na svjetskoj završnici programa u lipnju 2019. u Monte Carlu.

Uz Raiffeisenbank Austria kao generalnog sponzora, program se u Hrvatskoj održava pod pokroviteljstvom Američke gospodarske komore u Hrvatskoj i Hrvatske udruge poslodavaca.

Više detalja o nagradi i procesu prijave možete saznati na službenoj mrežnoj stranici www.ey.com/hr/eoy.

Autor: Pokreni posao

najkraći put do najbolje informacije za one koji žele stvarati nove vrijednosti

0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Google+ 0 LinkedIn 0 Email -- 0 Flares ×
%d bloggers like this: