Otvoreno glasovanje za “dionicu godine”

Zagrebačka burza vrijednosnica

0 Flares 0 Flares ×
„Dionica godine“ nagrada je koju će javnost moći izabrati putem online ankete Foto: Anna Nekrashevich / Pexels

9. studenog 2021. – Zagrebačka burza u prosincu će po deseti put zaredom dodijeliti „Nagrade Zagrebačke burze“. Jedna od kategorija u kojima se dodjeljuju nagrade jest i kategorija „Dionica godine“, koju će javnost moći izabrati putem online ankete dostupne na internetskim stranicama Zagrebačke burze.

Dionice koje ulaze u izbor za „Dionicu godine“ nominirali su članovi Burze, a ove godine riječ je o dionicama društava Atlantska plovidba, Hrvatski Telekom, Podravka, Span i Valamar Riviera.

Zagrebačka burza 2012. godine utemeljila je „Nagrade Zagrebačke burze“ s ciljem jačanja prepoznatljivosti tržišta kapitala i njegovih aktivnih sudionika među financijskom i općom javnosti.

Odbor za Nagrade dodijelit će nagrade u sljedećim kategorijama, razmatrajući objektivne, statističke kriterije, ali i ukupan doprinos edukaciji i razvoju domaćeg tržišta kapitala:dionica s najvećim prometom; dionica s najvećim porastom cijene; dionica s najvećim porastom prometa; član godine; nagrada Akademije Zagrebačke burze za doprinos edukaciji o tržištu kapitala; nagrada za doprinos razvoju tržišta kapitala; dionica godine prema izboru javnosti.

Više informacija dostupno je na internetskim stranicama Zagrebačke burze.


 

Autor: Pokreni posao

najkraći put do najbolje informacije za one koji žele stvarati nove vrijednosti

Odgovori

0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Google+ 0 LinkedIn 0 Email -- 0 Flares ×
%d blogeri kao ovaj: