Oznaka povjerenja je bitna

Safe Web Shop certifikat

Zagreb, 27. kolovoz 2019. – U Hrvatskoj danas ima nekoliko tisuća web trgovina koje rade legalno, kao registrirani obrti i tvrtke, a prodajom na Internetu, uz one koji su se profesionalizirali, bavi se još nekoliko tisuća ljudi, više ili manje amaterski, oglašavajući svoju djelatnost putem Facebooka, Njuškala i drugih internetskih odredišta. Među tim gerila e-trgovcima ima i onih koji rade ne-profesionalno, krećući se u nekakvoj sivoj zoni i koji ne ulijevaju povjerenje kupcima.

Udruga eCommerce Hrvatska je partner i ekskluzivni distributer Safe.Shop oznake povjerenja u Hrvatskoj.

Stoga je udruga eCommerce Hrvatska ustanovila oznaku povjerenja Safe.Shop. čime se pridružila brojnim drugim nacionalnim organizacijama koje se bave promocijom online trgovine putem koje se provodi certifikacija internetskih trgovina i dodatno dokazuje pouzdanost pojedinog internetskog trgovca.

Certifikacija za oznaku povjerenja Safe Web Shop, je za članove udruge eCommerce Hrvatska besplatna

Safe Web Shop želi biti globalno važeči certifikat, a sada vrijedi u tridesetak zemalja i na taj način pruža prekograničnim kupcima više sigurnosti, istovremeno pomažući online (i ostalim) trgovcima da lakše prodaju svoje proizvode i usluge izvan svoje matične zemlje.

Globalnu oznaku povjerenja Safe.Shop operativno nadzire Ecommerce Foundation organizacija, koja surađuje s brojnim lokalnim partnerima za izdavanje oznake povjerenja.

 

___

 

%d blogeri kao ovaj: