Pametna specijalizacija startupa

Prijaviti se mogu timovi ili startup tvrtke registrirane u posljednjih dvanaest mjeseci

0 Flares 0 Flares ×

Ove godine Grad Zagreb spaja svoje najznačajnije projekte za razvoj startup poduzetništva, Startup Factory i Zagreb Connect, te poziva tvrtke u svoj, treći, ciklus pred-akceleracijskog programa intenzivne edukacije uz pomoć mentora, poticajna infrastrktura tehno parka i podrška u promociji proizvoda i usluga.

Veliko finale Startup Factory programa održat će se u prosincu na startup konferenciji Zagreb Connect. Ondje će najbolji timovi pred investitorima, poslovnim anđelima, medijima i širom javnošću predstaviti svoje inovativne proizvode, a najuspješniji primiti i bespovratnu financijsku potporu iz fonda ukupne vrijednosti 800 tisuća kuna.

Prijave za Startup Factory otvorene su i traju do 12. rujna 2018. godine. Prijaviti se mogu timovi ili startup tvrtke registrirane u posljednjih dvanaest mjeseci koji razvijaju visokotehnološka rješenja i okupljaju tri do pet punoljetnih članova komplementarnih znanja.

Prihvatljive su one prijave koje koristeći ICT i/ili KET tehnologiju svojom inovativnošću unapređuju zdravlje i kvalitetu života, energiju i održivi okoliš, promet i mobilnost, sigurnost ili pak hranu i bio-ekonomiju. Ova područja u skladu su sa Strategijom pametne specijalizacije Republike Hrvatske (S3).

Više informacija doznajte na web stranici http://startupfactory.zicer.hr/.
Prijave se zaprimaju putem linka na http://startupfactory.zicer.hr/prijave.

Autor: Pokreni posao

najkraći put do najbolje informacije za one koji žele stvarati nove vrijednosti

0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Google+ 0 LinkedIn 0 Email -- 0 Flares ×
%d bloggers like this: