Peti Idea Knockout

Časopis Bug i Hrvatski Telekom vode tim s najboljom inovacijom na CES-u 2019.

0 Flares 0 Flares ×

Na petom natjecanju startup tvrtki, Idea Knockout, koje se održava 27. rujna, u coworking prostoru HUB385, u Zagrebu, dvadeset timova s inovativnim tehnološkim idejama odmjerit će snage u znanju, originalnosti i poduzetničkom talentu boreći se za glavnu nagradu – izlagački štand na Svjetskom sajmu potrošačke elektronike, koji se održava u drugom tjednu siječnja 2019.

Ove godine na Idea Knockoutu nastupaju timovi: Baggizmo, Beyond Seen Screen, EayzOil, Energy Shift, Equinox Vision, Foodin, GewdGame, Global Reservations, HelloShape, Holofiction, Look@, Luxheal, Mundus tim, Orqa FPV, RoboArenas, Sunbee, Sunward, Top Digital Agancy, Vision Sport Software Solutions i Winestem.

Prošlogodišnji Idea Knockout osvojio je MAKERbuino, prije dvije godine STEMI, prije tri godine Streaming Solutions, a prije četiri godine DivIT s projektom Mash.me.

Sa ta sva četiri pobjednička startupa iz prošlih godina Hrvatski Telekom je surađivao na različitim projektima, a pobjednicima i najboljim sudionicima ovogodišnjeg natjecanja nudi priliku za razvoj putem svojih programa.

Raspored događanja objavljen je na mrežnoj adresi www.ideaknockout.com, a svečanost proglašenja pobjednika održat će 27. rujna 2017. u 17.00 sati

Autor: Zvonko Pavić

novinar i urednik

0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Google+ 0 LinkedIn 0 Email -- 0 Flares ×
%d bloggers like this: