PI najviše ulaže u zaposlenike

Poslovna inteligencija u vrhu prema ulaganju u zaposlenike

0 Flares 0 Flares ×
Nataša Margetić-Lukić, voditeljica Ljudskih potencijala i Anita Cvetić-Oreščanin, članica-Uprave tvrtke Poslovna inteligencija

Poslovna inteligencija, vodeća tvrtka za implementaciju analitičkih sustava i strateški ICT konzalting u jugoistočnoj Europi, po prvi put je nositeljica statusa Poslodavac Partner koji dodjeljuje SELECTIO, konzultantska tvrtka za savjetovanje u području ljudskih resursa.

Poslovna inteligencija je prilikom certifikacije ostvarila rezultat od 86% bodova, a ocjenjivana je u pet područja: Strategija, Regrutiranje i selekcija, Upravljanje učinkom, Usavršavanje i razvoj te Odnos sa zaposlenicima.

Poslovna inteligencija ostvarila je u postupku ocjenjivanja vrlo visokih 94% bodova u području Usavršavanje i razvoj, što odražava njen fokus na osnaživanje zaposlenika.

U 2017. godini, tvrtka je uložila preko 9 000 kn po zaposleniku u vanjske edukacije, čime se svrstala u sam vrh nositeljica statusa Poslodavac Partner prema ulaganjima u razvoj zaposlenika.

Tvrtka svojim zaposlenicima omogućuje pohađanje seminara, konferencija (unutar i izvan Europe), soft skills edukacija i razvojnih edukacija. Primjerice, članovi managementa redovito polaze Leadership akademiju, dok nekoliko rukovoditelja u tvrtki trenutno polazi MBA program, a dvoje zaposlenika pohađa doktorat na FER-u, što sve financira sama tvrtka, na taj način snažno pružajući podršku razvoju svojih zaposlenika.

U prethodnoj godini, svi su zaposlenici prošli kroz neki od oblika dodatnih usavršavanja, a kako se u Poslovnoj inteligenciji jako cijeni timski rad i prijenos znanja, mjesečno se održavaju interne Lunch&Learn edukacije na kojima zaposlenici prezentiraju projekt koji su radili ili neku novu tehnologiju, a nakon toga, svi zajedno, uz ručak, izmjenjuju informacije o projektima ili se jednostavno druže u neformalnoj atmosferi.

Da zaposlenicima mnogo znači to što u Poslovnoj inteligenciji imaju tolike prilike za razvoj, pokazuju i rezultati zadnjeg istraživanja angažiranosti zaposlenika, na kojemu je ukupna ocjena angažiranosti zaposlenika Poslovne inteligencije bila iznimno visokih 92%.

Anita Cvetić Oreščanin, članica Uprave i Nataša Margetić Lukić, voditeljica Ljudskih potencijala primile su Certifikat Poslodavac Partner od Aleksandra Zemunića, člana Uprave tvrtke Selectio.

Više o projektu Certifikat Poslodavac Partner možete doznati na stranici projekta www.poslodavacpartner.org.

Autor: Pokreni posao

najkraći put do najbolje informacije za one koji žele stvarati nove vrijednosti

0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Google+ 0 LinkedIn 0 Email -- 0 Flares ×
%d bloggers like this: