Plaćena bankarska praksa za studente

Zaba Banking Academy

0 Flares 0 Flares ×
Zaba Banking Academy prilika je za upoznavanje s osnovama bankarstva i radom u vodećoj banci u Hrvatskoj.

Zagrebačka banka već treću godinu za redom organizira studentski program stručne plaćene prakse – Zaba Banking Academy, za sve studente završne godine studija, odnosno apsolvente diplomskih studija ekonomskog, matematičkog i drugog tehničkog usmjerenja koji žele naučiti kako funkcionira banka te bolje razumjeti bankarsko tržište.

Treći ciklus Zaba Banking Academy programa usredotočen je na atraktivna područja iz bankarskog poslovanja: Korporativnog, investicijskog i privatnog bankarstva, Financija te Upravljanja i kontrole rizika.

Studenti će kroz ovaj višemjesečni program, uz podršku iskusnih mentora te u stvarnom poslovnom okruženju, steći iskustvo u radu s međunarodnim klijentima, korporativnoj mreži, rizicima, projektnom financiranju, planiranju i kontrolingu te poslovnoj strategiji. Osim praktičnog dijela programa, studenti će upotpuniti i teorijska znanja nizom edukacija za osobni i profesionalni razvoj.

Praksa je plaćena, a iskustva će se stjecati u Zagrebu, Varaždinu, Rijeci, Splitu, Puli i Osijeku.

Zaba Banking Academy prilika je za upoznavanje s osnovama bankarstva i radom u vodećoj banci u Hrvatskoj. U prva dva ciklusa prakse, program je pohađalo ukupno 34 studenta, a u Zagrebačkoj banci se do sada zaposlilo njih jedanaest.

Zagrebačka banka program je pokrenula 2016. godine, u suradnji s fakultetima iz područja ekonomije, kako bi studentima pružila konkretna praktična znanja te iskustvo kroz koje će se upoznati s osnovama bankarstva i radom u korporativnom okruženju.

Ugovor o suradnji za sudjelovanje studenata u ovom programu usavršavanja i stručne prakse Zagrebačka banka je do sada potpisala s Ekonomskim fakultetom u Zagrebu, Zagrebačkom školom ekonomije i managementa, VERN-om, RIT Hrvatska, Veleučilištem Baltazar Krčelić, Ekonomskim fakultetom u Osijeku, Ekonomskim fakultetom u Rijeci, Fakultetom organizacije i informatike u Varaždinu, Ekonomskim fakultetom u Osijeku, Prirodoslovno matematičkim fakultetom u Zagrebu, Visokim učilištem Effectus, Fakultetom elektrotehnike i računarstva te Sveučilištem Juraja Dobrile u Puli.

Prijave na Zaba Banking Academy program traju do 7. siječnja.
Više o programu prakse Zaba Banking Academy.

Autor: Pokreni posao

najkraći put do najbolje informacije za one koji žele stvarati nove vrijednosti

0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Google+ 0 LinkedIn 0 Email -- 0 Flares ×
%d bloggers like this: