Platite kavu mobitelom

Settle plaćanje u kafićima i dućanima

0 Flares 0 Flares ×

Zagreb, 11. listopada 2019. – Aplikacijom Settle, koja je od početka srpnja dostupna u Hrvatskoj, od jučer je moguće platiti uslugu kod trgovaca i ugostitelja. Settle kao način plaćanja prihvaćaju u Zagrebu Mala kavana (Trg bana Jelačića 5), geek shop Here be dragons (Tkalčićeva 34), fitness centri tvrtke Gladiator te Body building i fitness učilište “prof. Siser” (BBK Gladiator na Šalati i Fitness point u Zagrebačkoj 105 u Sesvetama), kao i beauty centrim Studio Tim (Đorđićeva 16 i Preradovićeva 23).

Brojne su prednosti plaćanja Settleom, i za korisnike i za trgovce. Korisnici kroz Settle mogu platiti s bilo koje od podržanih kreditnih i debitnih kartica, dok trgovci koji dosad zbog raznih razloga nisu željeli primati bezgotovinske načine plaćanja sad imaju jednostavniji i troškovno povoljniji način da prihvate najsuvremeniji način plaćanja – mobilnim telefonom – bez ulaganja u često neisplative POS uređaje koje prate složeni ugovorni odnosi s bankama. Settle je pritom, zahvaljujući integraciji koju osigurava tvrtka Neoinfo, posve usklađen sa svim pravilima fiskalizacije pa trgovci koji ga koriste ne moraju niti o tome voditi brigu.

Korisnici mogu preuzeti Settle u verzijama za iOS i Android na https://settle.eu/hr/.

Zainteresirani trgovci koji žele početi prihvaćati Settle kao sredstvo plaćanja mogu pronaći sve potrebne informacije OVDJE

*Settle je europska aplikacija za mobilno plaćanje i prijenos novca, izgrađena na platformi norveške tvrtke Auka, koja je dokazana u praksi te je ostvarila velik uspjeh u nordijskim zemljama. Hrvatska je bila prvo tržište na kojemu je Auka predstavila Settle, novu aplikaciju za mobilno plaćanje koja će uskoro biti dostupna i u drugim europskim zemljama, a korisnici su dosad mogli osloniti na Settle kako bi brzo, jednostavno poslali novac prijateljima i rodbini.
__

Autor: Pokreni posao

najkraći put do najbolje informacije za one koji žele stvarati nove vrijednosti

0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Google+ 0 LinkedIn 0 Email -- 0 Flares ×
%d bloggers like this: