Poduzetnička konferencija u inkubatoru

„Pokreni, razvij, rasti“

0 Flares 0 Flares ×

29. rujna 2021. – Završetak projekta “Pokreni, razvij, rasti – dobar poduzetnik za snažno poduzetništvo u Sisačko-moslavačkoj županiji” obilježen je organizacijom konferencije na kojoj su okupljeni poduzetnici ali i institucije s kojima surađuju, u najbrže rastućem hrvatskom poduzetničkom inkubatoru PISMO powered by A1 u Novskoj.

Učenici Srednje škole Novska u pratnji profesorice Jasenke Tutić prezentirali su radove od drveta koji su izradili učenici koji se obrazuju za stolare. Foto: Ivana Matanović

Riječ je o projektu u koji je uključeno više od 150 poduzeća, dok je 500-tinjak obrta i tvrtki informirano na tjednoj razini o novostima u poduzetništvu. Između ostaloga, provedeno je 16 radionica za jačanje poduzetnika. Pokrenuta je i web aplikacija koja budućim poduzetnicima pruža sve potrebne informacije o koracima nužnima za pokretanje posla, dok su postojeći poduzetnici dobili više desetaka tisuća poruka e-pošte s važnim informacijama za njihovo poslovanje

Na konferenciji su održana i dva okrugla stola, na kojima se raspravljalo o potrebi dodatne suradnje s institucijama, smanjivanju administracije posebno u dijelu prijave na projekte, te to tome da se javnost treba dodatno fokusirati na gradove pogođene potresom u Sisačko-moslavačkoj županiji.

Podsjećamo, projekt “Pokreni, razvij, rasti – dobar poduzetnik za snažno poduzetništvo u SMŽ” provodio se od travnja 2020. godine. Ukupne je vrijednosti 799.793,72 kuna i financiran je iz Europskog fonda za regionalni razvoj.

Više pojedinosti


 

Autor: Pokreni posao

najkraći put do najbolje informacije za one koji žele stvarati nove vrijednosti

0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Google+ 0 LinkedIn 0 Email -- 0 Flares ×
%d bloggers like this: