Pokrenut još jedan portal s pristupom liječnicima

www.dr.hr

0 Flares 0 Flares ×

9. svibnja 2022. – Internetski portal www.dr.hr, okupio je liječnike i medicinske stručnjake iz cijele Hrvatske, koji na toj online platformi pokrivaju dvadesetak zdravstvenih područja. Omogućuje video razgovore s liječnicima, pristup stručnim savjetima i uputama o tome kako postupiti u određenim medicinskim situacijama te ekspertna tumačenja rezultata obavljenih pretraga.

Komunikacija se odvija puem osobnog računala, laptopa, tableta ili pametnog mobitela. Morate imati kameru i slušalice. Pitanja se mogu poslati i unaprijed.

Liječnici suradnici portala dr.hr na raspolaganju su u svoje slobodno vrijeme – oni određuju raspoložive termine za online savjetovanje, a korisnici biraju liječnika s kojim žele razgovarati te ugovaraju uslugu online savjetovanja. Potrebno je prethodno se registrirati i platiti uslugu.

„Put od ideje do realizacije projekta nije bio lagan“, objasnila nam je Mihaela Grubišić Šeba, osnivačica portala Dr.hr. „Od inicijalne ideje koja se rodila iz vlastite potrebe za takvom uslugom, pa do otvaranja portala za korisnike prošle su pune dvije godine. Na ovom projektu radilo je puno dragih i entuzijastičnih ljudi zarazne pozitivne energije – programeri, sistem inženjeri, stručnjaci za sigurnost, dizajneri, pravnici, stručnjaci za digitalni marketing, računovodstvo, liječnici u svojstvu konzultanata. Napokon smo dočekali da bude otvoren za korisnike i liječnike. Ponosni smo da je to u potpunosti domaći proizvod.“


 

Autor: Zvonko Pavić

novinar i urednik

0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Google+ 0 LinkedIn 0 Email -- 0 Flares ×
%d bloggers like this: