Pokrenuta usluga Digitalno poslovanje

Dodatak u ponudi Hrvatskog telekoma

0 Flares 0 Flares ×

22. srpnja 2022. – Hrvatski Telekom, jedan od vodećih pružatelja digitalnih usluga u našoj zemlji, obogatio je portfelj svojih internetskih rješenja uslugom Digitalno poslovanje i time zaokružio ponudu usluga za digitalizaciju poslovanja.

Ideja je za svakog korisnika izraditi automatiziranu, suvremenu i prilagodljivu internetsku stranicu / elektroničku trgovinu, koju će stručnjaci Hrvatskog telekoma održavati tijekom cjelokupnog trajanja korištenja usluge, 24 sata dnevno (ako uzemte Premium paket).

Prilagoditi će i sadržaj internetske stranice za bolju vidljivost na tražilicama te je smjestiti u internetski prostor (hosting). Jednom rečenicom: ne morate znati ništa o tehnologijama, sve radi HT. Dodatne prednosti su i mogućnost praćenja posjećenosti, popularnosti proizvoda te analize kupaca što se može iskoristiti za daljnje poboljšanje i oblikovanje ponude.

U ponudu je uključen i izbor dodatnih modula za nadogradnju internetske stranice i/ili online trgovine, prilagođenih pojedinim djelatnostima, koji omogućuju korisnicima da se istaknu među konkurentima i još više automatiziraju i prilagode svoj online sadržaj. Za maksimalnu sigurnost online plaćanja kreditnim i debitnim karticama, jednokratno ili na rate, dostupna je i HT-ova usluga PayWay.

Bez početnih jednokratnih troškova, usluga Digitalno poslovanje nudi se u obliku četiri paketa koji se plaćaju mjesečno: Web stranica, Web Shop, Web stranica Premium i Web Shop Premium. U Premium pakete je uključeno i održavanje 24/7, što znači da je korisnik u potpunosti bez brige oko daljnjeg postavljanja i ažuriranja sadržaja na web-stranici i/ili web shopu.

Uz osnovne pakete usluge moguća je i aktivacija dodatnih opcija kako bi se prisutnost na internetu u potpunosti prilagodila korisničkim potrebama. Na taj način korisnik ne mora brinuti o uređivanju sadržaja, kreiranju izvještaja, povezivanju web-stranice s društvenim mrežama ili izradi materijala za digitalno oglašavanje.

Više pojedinosti


 

Autor: Pokreni posao

najkraći put do najbolje informacije za one koji žele stvarati nove vrijednosti

0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Google+ 0 LinkedIn 0 Email -- 0 Flares ×
%d bloggers like this: