Potpora za prvi crowdfunding

Podrška startup i društvenim poduzetnicima u pripremi i provedbi crowdfunding kampanje

0 Flares 0 Flares ×

Zagrebački inovacijski centar (ZICER), u okviru EU projekta CrowdStream na kojem je partner, objavio je natječaj kroz koji pomaže mladim tvrtkama i društvenim poduzećima u pokretanju crowdfunding kampanje.

Riječ je o podršci kojom se može ostvariti potpora u vrijednosti do 15 tisuća kuna. Sudjelovanjem u natječaju odabrani sudionici usvojit će znanja i vještine potrebne za uspješnu pripremu, provedbu i upravljanje crowdfunding kampanjom.

Ostvarit će i pravo na nefinancijsku potporu do maksimalne vrijednosti od 15 tisuća kuna u svrhu izrade promotivnog video materijala za potrebe lansiranja kampanje na crowdfunding platformu.

Prihvatljivi prijavitelji su mlada trgovačka društva (do godinu dana starosti) registrirana na području grada Zagreba iz kategorije mikro ili malog poduzetnika te društveni poduzetnici.

Detalji o prihvatljivim prijaviteljima dostupni su na web stranici raza.hr.

Prijave su otvorene do 9. listopada 2018. godine do 13:00 sati putem prijamnog obrasca.

Javni poziv ovog natječaja preuzmite ovdje, dok Pravilnik o izboru sudionika ove pilot akcije preuzmite ovdje.

___

*Dana 6. lipnja 2018. Razvojna agencija Zagreb – TPZ d.o.o. postala je Zagrebački inovacijski centar d.o.o. ili jednostavnije – ZICER. Promijenili su samo ime, a sve djelatnosti i dalje ostaju usmjerene prema poticanju poduzetništva te podršci poduzetnicima da svoje poslovne ideje što jednostavnije pretvore u konkretne proizvode i usluge

Autor: Pokreni posao

najkraći put do najbolje informacije za one koji žele stvarati nove vrijednosti

0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Google+ 0 LinkedIn 0 Email -- 0 Flares ×
%d bloggers like this: