Predstavljena Bloomberg Adria

Multimedijalna platforma

0 Flares 0 Flares ×

28. lipnja 2022. – Čedo partnerstva prestižnog globalnog brenda Bloomberg i kompanije MTel Swiss (dio je Telekom Srbija Grupe), dugo najavljivana televizijsko-internetsko-novinska platforma Bloomberg Adria, danas je predstavljena poslovnoj javnosti u Hrvatskoj. Riječ je o mediju koji se bazira na pet uredničkih centara, u Ljubljani, Zagrebu, Beogradu, Skopju i Sarajevu te u kojem radi 130-tak novinara, analitičara, financijskih i drugih stručnjaka.

Koncept je prokušan: donositi svakodnevne vijesti i aktualnosti iz poslovnog i financijskog svijeta, popraćene analizama upućenijih. Poslovni plan je postavljen ambiciozno, s tezom da će Bloomberg Adria poduzetnicima donositi ono što im drugi mediji ne donose te biti platforma koja će najbolje odgovoriti na sve njihove potrebe. Cilj je postati zajednica, mreža, koja razmjenom informacija donosi uvide, poboljšava donošenje odluka i stvara nove poslovne prilike.

Misija Bloomberg Adrije je, kažu u toj tvrtki, osigurati regionalnim poduzetnicima snažnije pozicioniranje na gospodarskoj karti svijeta i dati njihovim poslovnim poduhvatima globalni doseg. U realizaciji tog cilja oslanjat će se na pomoć mreže od 2700 novinara i analitičara Bloomberg Newsa iz više od 120 zemalja. Gledatelji i čitatelji će na jednom mjestu imati pristup prevedenom sadržaju Bloomberg News mreže, kao i autorskim člancima redakcija u Sloveniji, Hrvatskoj, Srbiji, Sjevernoj Makedoniji i Bosni i Hercegovini.

Više pojedinosti


 

Autor: Zvonko Pavić

novinar i urednik

0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Google+ 0 LinkedIn 0 Email -- 0 Flares ×
%d bloggers like this: