Prijavite najboljeg zaposlenika

Pobjednik osvaja 100 tisuća kuna

0 Flares 0 Flares ×

Zagreb, 1. listopada 2019. – Hrvatska udruga poslodavaca poziva sve poduzentike da prijave svoje najbolje zaposlenike za priznanje i „Nagradu dr. Dražen Glavaš“ za djelatnika godine u sklopu projekta Mali svjetionik.

Nominirajte svog djelatnika koji svojim predanim radom stvara dodanu vrijednost organizacijskoj kulturi i konačnoj uspješnosti vašeg poduzeća.

Prijave su otvorene do 10. listopada 2019. godine.

Ono što se očekuje od osobe koja prijavljuje kolegu ili kolegicu jest opis i vlastiti doživljaj kako i zašto je baš ta osoba za njega naj radnik i zaslužuje nagradu. Možete prijaviti kolege, prijatelje i članove obitelji.

Prijave su u tijeku, a završavaju 10.10. Sljedeća je faza projekta glasanje komisije koja će sve prijave suziti na ‘top 15’ prijava. Zatim će javnost glasati za svog favorita koje će nagradu primiti 22.11. u Zagrebu.

Pobjednik osvaja 100.000 kuna, dok je za drugo mjesto namijenjeno 10.000, a za treće 5.000 kuna. Ostalih ‘top 15’ će također primiti simbolične nagrade.

Više pročitajte ovdje.

Cilj projekta Mali svjetionik je potaknuti drugu perspektivu razmišljanja. Namjera je skrenuti pozornost na sve uključene u djelovanje poduzeća, a posebno dati priznanje osobi koja se poštivanjem načela i svojim trudom istaknula. Traži se djelatnika koji za svoju okolinu predstavlja nadahnuće i osobu koja je u životu i radu odlučila poštovati načela rada i poštenja, odgovornosti i iskrenosti, zalaganja i dodane vrijednosti prema klijentima i kolegama.

___

Autor: Pokreni posao

najkraći put do najbolje informacije za one koji žele stvarati nove vrijednosti

0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Google+ 0 LinkedIn 0 Email -- 0 Flares ×
%d bloggers like this: